Viikonloppuna Emma ja Pyry näyttelyssä ja MEJÄ-kokeessa

Share |

Sunnuntai 29.8.2010 klo 20.24 - Marja J


Näyttelyssä.....

Emma ja Pyry kävivät lauantaina Yppärissä ryhmänäyttelyssä. Lähdimme reissuun Pauliinan ja Jaanan kanssa, sillä Kari ja Hannu olivat Pyhännällä jälkien teossa.

Karkkareita oli mukana 15 - yksi pentuluokassa, kolme urosta ja loput narttuja. Uroksissa kaikki kolme olivat eri luokissa, Pyry yksin käyttöluokassa. Tuomari Tapani Pukkila oli erittäin tiukalla linjalla, eikä antanut yhdellekään urokselle ERIä. Nuorten luokan Reco sekä Pyry saivat EHn ja junnupoika Hn.

Pyryä kiinnostivat taas enemmänkin nurmialueen ihanat feminiiniset sulotuoksut ja pöydällä seisominen meni aivan vetkuiluksi. Pyry ei tykkää yhtään, että sitä seisotetaan sivulta, mutta vapaasti se osaa seistä tosi hienosti. Pöydällä poika olisi halunnut vain katsella tuomaria silmiin ja venkoili minkä kerkesi.

Emma oli nyt ensimmäistä kertaa käyttöluokassa, sillä käyttäluokkaan oikeuttavia koetuloksia oli kertynyt kesän aikana riittävästi. Emma esiintyi taas todella hienosti ja sijoittui omassa ryhmässään kakkoseksi!

YPPÄRI KR 28.8.2010 Tuomari Tapani Pukkila

Joenpenkan Ehtoisa-Emma KÄY EH KÄK 2, näyttelyarviostelu

Joenpenkan Aito-Artturi KÄY EH KÄK 1, näyttelyarvostelu

Kuvia Yppärin näyttelystä

Kiitokset Pauliinalle ja Jaanalle kyytistä ja mukavasta näyttelyseurasta, kiitokset myös kuvista!

 

Ja MEJÄ-kokeessa.....

Sunnuntaina Emma ja Pyry olivat Pyhännän Pitkäkankaalla MEJÄ-kokeessa. Pyryn kesän ensimmäinen koe meni nollille, sillä Pyry ei nenäpunkin takia haistanut jälkeä ollenkaan! VAHI-kokeessa onneksi näytti nenä taas palaavan erinomaisesti.

Pyry nuuskutteli nyt tosi hankalassa maastossa erinomaisesti ja sai tuloksen AVO 1 45 pisteellä. Viime kesänä tuli ensimmäinen AVO 1 -tulos, joten Pyry siirtyy nyt kisaamaan vaativampaan VOITTAJA-luokkaan. VAHI-kokeessa tuli harjoiteltua jo VOI-jäljen katkokulmiakin.

Nyt meidän kaikki kolme karkkaria kilpailevat MEJÄssä VOI-luokassa, mutta taidetaan ensi kesänä keskittyä vain tuon Pyryn kanssa kilpailemiseen. Muut saavat harrastaa jälkihommia käytännössä haavakkohirviä ja kauriita etsiessään.

Emma nuuskutteli myös hienosti pisteille, vaikka aivan tuoreet hirven jäljet houkuttelivatkin useaan otteeseen pois jäljeltä. Tulokseksi tuli AVO 3 pistein 27. Tuomari Marika Aholan sanoin: "Emma osoittaa osaavansa jäljestää, mutta tänään hirvet olivat kiinnostavampia."

 

MEJÄ-KOE PYHÄNTÄ 29.8.2010 Tuomari Marika Ahola

Joenpenkan Ehtoisa-Emma AVO 3 27 pistettä, koepöytäkirja

Joenpenkan Aito-Artturi AVO 1 45 pistettä, koepöytäkirja

Kuvia Pyhännän MEJÄ-kokeesta

Tästäpä on taas mukava jatkaa ensi kesän koitoksiin!

 

mej_29.8.2010.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Koirakot Emma & Kari sekä Hannu & Pyry loppuposeerauksessa ruusukkeineen

Avainsanat: LUT, MEJÄ, Pyry, Joenpenkan Aito-Artturi, Emma, Joenpenkan Ehtoisa-Emma