Joenpenkan pentusuunnitelmat 2021

Joenpenkan O-pennut, Roihu kuvassa kolmas vasemmalta. Kuva: Seppo Kolehmainen, Skopix

Seuraava pentue suunnitteilla Joenpenkalle 2021

Nyt poikkeuksellisena aikana pentusuunnitelmat ovat edenneet erityisen harkitusti. Samoin tulevien kotien valintaan kiinnitetään erityistä huomiota ja valitaan sopiva pentu juuri sille sopivaan kotiin. Koska yhdistelmän koiriin ja pentueen suunniteluun on panostettu, on myös toivomus että pennut saavat parhaan mahdollisen kodin ja elinympäristön, aktiiviset, innostuneet, rotua ymmärtävät ja harrastavat kodit.

Joenpenkan pennuille etsitään vastuullisia, luotettavia, yhteistyökykyisiä koteja, joilla jo on hyvää koirakokemusta, kiinnostusta koiraharrastuksiin, ehkä jo mäyräkoirarodun ja monien mäyräkoiraharrastusten tuntemusta, kiinnostusta koe- ja näyttelytoimintaan sekä käytännön metsästykseen.

Emänä Roihu eli FI JVA Joenpenkan Oona-Onnenapila. Roihu on erittäin hyväluonteinen, sosiaalinen, tervepäinen ja riistaverinen narttu, jolla on jo hyvää näyttöä kahdessa koemuodossa, metsällä ja jälkitöissä. Roihu on enemmänkin luola- ja jälkikoirataustainen, mutta on osoittanut kiinnostusta myös ajometsästykseen ajaen kaurista ja jänistä. Roihu on ollut terve, silmät on tarkastettu kolme kertaa, selkä kuvattu, tehty virallinen sydänkuuntelu ja polvitarkastus sekä verinäytteet annettu myös Hannes Lohen tutkimuksiin.

Uros on erittäin miellyttävä, hyväluonteinen, monipuolisesti lahjakas, näyttelyissä palkittu ja monipuolisesti harrastava käyttövalio, jonka taustalta löytyy käyttöominaisuuksiltaan ja ulkomuodoltaan kiinnostavat suvut, käyttökokeissa ja näyttelypuolella palkittuja kotimaisia ja ulkomaisia koiria.


Jos olet kiinnostunut Joenpenkan kasvatustyöstä ja tulevista pennuista, ota yhteyttä niin saat lisätietoa.

Tarkemmin urosvalinnasta ja suunnitelmien etenemisestä tiedotetaan sitten kun tiineys on varmistunut. Potentiaalisia pennunkyselijöitä, mahdollisia uusi koteja informoidaan suunnitelmien etenemisestä.

Syksylle on pentusuunnitelmia.

Roihun omat sivut

Roihun isän, Joenpenkan Aito-Artturin, sukutaulu, jossa kuvia esivanhemmista

Roihun omilta sivuilta löytyvät koe- ja näyttelytulokset, terveystiedot, linkki Instagramiin jne. Instagramissa voit tutustua Joenpenkan elämään, koiriin ja Roihuun #roihuthedachshund.

Tutustu Joenpenkan historiaan, koirainfoon, jalostus- ja kasvatusperiaatteisiin ja pentujen luovutusehtoihin

Joenpenkan jalostus- ja kasvatusperiaatteet

Joenpenkan koirainfo ja pentujen luovutusehdot

TIETOPAKETIT - kysy salasana

Monipuolinen mäyräkoira
Jäljestämisen ABCYHTEYSTIEDOT

Sivu päivitetty 18.9.2021