Karkeakarvaiset kaivinkoneet maansiirtotehtävissä

Share |

Torstai 4.9.2008 klo 23:08 - Marja J


Koirien myyränkaivuhomma on mennyt ihan mahdottomaksi! Myyrä on kaivanut käytävänsä aidan alitse ja melko syvään, joten koirien kaivuhommia on pitänyt ihmisen ikävällä tavalla rajoittaa, etteivät koirat pääse aidan alta kaivautumaan vapauteen. Olen tuupannut tielle jo monta hirren pätkää pystyyn, pitkittäin, poikittain ja päällekkäin, mutta aina vaan pitää kaivella hirsien vierestä. Eilen suihkutin multaan etikkavettä ja kaupan estohajustetta, mutta ne eivät haitanneet ollenkaan hommia.

Nora ryntää kaivauksille heti aamupalan jälkeen ja viipyisi siellä sitkeänä koirana varmasti vaikka koko päivän. Noran partakarvat ovat jo ohentuneet ja kuonon päällä on nahkakin ruvella kovasta kaivamisesta. Tänään Nora aloitti hommat jo aamupäivällä ja tuli sisään vasta illemmalla ruoka-aikaan. Ei auttanut muuta kuin viedä mamma taas pesulle ja lopettaa kaivuhommat kaikilta laittamalla uuden aidan portit kiinni.

Pyrykin on sitkeä kaivuri ja välillä mamman kanssa tulee kinaa hyvistä kuopista. Miro ei oikein välitä kaivauksista, vaikka siellä kyllä kuopiikin. Kyllä siellä varmaan tuoreita hajuja on, eikä Nora helposti anna periksi. Naapurin vanhalta pottumaalta Nora pyysi monta lihavaa ja isoa vesimyyrää. Lenkillä piti olla mukana aina näppylähanskat, että sai kaivettua kidasta paistin pois. Nora on kunnostautunut myös sänkipeltojahdissa ja hankkinut sieltä monet makoisat suupalat.

kaivanto_1.jpg

Onneksi tämä paikka on vähän kauempana pihalla!

kaivanto_2.jpg

Aikamoisen pottupellon ovat karvakaivurit saaneet aikaan.

nora_ja_myyr.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tässä Noran vanhoja "paistikuvia". 

hei_me_levtn_4.9.2008_22.jpg

Kaivinkoneet lepotauolla, takana Miro, keskellä Nora ja edessä Pyry. Keittiöön piti hankkia sohva ihan vain koiria varten. Selkänojalla on mukava könöttää ja katsella ikkunoista pihalle.

Avainsanat: Nora, Rowanberrie´s Feenix, Pyry, Joenpenkan Aito-Artturi, Miro, Semilain Omar


Kommentit

29.3.2023 11:53  Satu

Etsin maansiirtokaivureita, mutta en kadu blogisi löytämistä. Neljä kaivinkonettasi ovat uskomattoman söpöjä, toivottavasti ne ovat sittemmin onnistuneet löytämään saaliinsa ja voivat hyvin. Jatkan etsimistä, kiitos lyhyestä tauosta.

13.4.2023 14:42  Marja J

Kuvan maansiirtokaivurit ovat jo siirtyneet muille maille kaivelemaan, mutta hyvin ovat periyttäneet taidon ja innon uusille sukupolville. Nyt meillä kaivelevat Roihu ja Ruusa. :)


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini