Joenpenkkalaisten koetuloksia 2014

Share |

Maanantai 10.11.2014 - Marja J


Oulun Seudun Terrieriyhdistyksen LUT-koe, Oulu

Lauantai 8.11.2014

Tuomari: Jani Mustalahti

Musu (Curlyco Where Is My Fox)

  • LUTB 43 pistettä
  • Kokeen lupaavimman koiran palkinto

Musun kokeen pöytäkirja

Musulla on nyt kaksi LUT B - tulosta ja pitääkin kokeilla hiekkaestettä A-koetta varten. Musu palkittiin myös toisen kerran kokeen lupaavimpana koirana - hieno juttu!

Elmeri (Joenpenkan Iskevä-Ippo)

  • LUTC 38 pistettä

Onnittelut tuloksista!


Oulun Seudun Terrieriyhdistyksen LUT-kokeet, Oulu

Tuomari: Johan Carlson

Lauantai 13.9.2014

Musu (Curlyco Where Is My Fox)

  • LUTD 32 pistettä
  • LUO1 hyväksytty

Musun kokeen pöytäkirja

Elmeri (Joenpenkan Iskevä-Ippo)

  • LUTC 36 pistettä

Sunnuntai 14.9.2014

Musu (Curlyco Where Is My Fox)

  • LUTB 42 pistettä
  • Kokeen lupaavimman koiran palkinto

Musun kokeen pöytäkirja

Elmeri (Joenpenkan Iskevä-Ippo)

  • LUTC 38 pistettä -> Suomen Muotovalio FI MVA

Onnittelut tuloksista ja erityisonnittelut Elmerille valioitumisesta!


Hertta, Hailuoto MEJÄ-koe 27.7.2014  VOI 2

Hertta (Joenpenkan Iloinen-Ilmi) sai Pohjois-Pohjanmaan Kultaisten järjestämässä kokeessa Hailuodossa hienon tuloksen VOI 2 pistein 38, vaikka koeviikonlopun kuuma ja helteinen keli oli todella rankka ja vaativa.

Hertta etenee maa- ja ilmavainuisesti ja suhteellisen jälkitarkasti,  katkolla pieniä tarkistuksia ja makaukset merkataan hyvin. Kolmannen osuuden loppupuolella tuomitaan hukka. Hertta oli kuulemma vaikuttanut vähän uupuneelta, mutta työskenteli kuitenkin sinnikkäästi vaikeassa maastossa jäljen kaadolle asti. Tuomari Tuula Svan totesikin koekertomuksen lopussa: "Sitkeä suoritus pieneltä koiralta kuumassa maastossa".


Oiva, Pyhäntä MEJÄ- koe 15.6.2014  AVO 1

oiva_meja_15.6.2014.jpg

Oiva (Joenpenkan Innokas-Iikku) oli ensimmäisessä MEJÄ-kokeessaan Pyhännällä 15.6. ja sai heti AVO 1 -tuloksen 45 pisteellä. Tuomarina kokeessa oli Marika Ahola.

Lämpimät onnittelut Oivalle ja ohjaaja Villelle hienosta avauksesta jälkikokeissa! Tästäpä on mukava jatkaa harrastamista Oivan kanssa!


Hertta, Hailuoto MEJÄ-koe 1.6.2014 VOI 1

hertta_voi1_1.6.14.jpg

Hertta (Joenpenkan Iloinen-Ilmi) sai kesän toisessa sai kesän toisessa MEJÄ-kokeessa ensimmäisen VOI 1 -tuloksen pistein 45. Hirvet olivat pyörineet jäljellä, mikä teetti kovasti töitä, mutta Hertta jatkoi kuitenkin itsenäisesti jäljestystä. Katkokulma oli myös ollut vähän hankala, mutta hakulenkkien jälkeen jatko löytyi. Koe oli Hailuodossa ja tuomarina oli Juha Pelttari.


Hertta, Pyhäntä MEJÄ-koe 25.5.2014 VOI 3

hertta_voi3.jpg


Hertta (Joenpenkan Iloinen-Ilmi) oli elämänsä kolmannessa jälkikokeessa ja nyt voittajaluokassa Pyhännän kokeessa 25.5. Jäljellä oli ollut pari tosi hankalaa ojan ylitystä ja riistan hajutkin olivat sekoittaneet vähän tyttöä, mutta muuten jäljestys oli ollut mallikasta. Tulokseksi MEJÄ VOI 3 23 pisteellä, tuomarina Juha Pelttari.

Onnittelut tuloksesta - tästä on mukava aloittaa kesän jälkihommat!


Nelli, LUT-koe Muurola 24.5.2014 LUT A

Nelli (Joenpenkan Eloisa-Ella) valioitui eilen 24.5. Muurolassa OSTY:n ja Lapin Mäyräkoirakerhon järjestämässä LUT-kokeessa 46 pisteellä.

Tuomarina oli Kari Airilainen. kaksi miinuspistettä tuli äänekkäästä tyhjän luolan tarkistuksesta. Nelli haukkui kettua sinnikkäästi täyden erän eli 20 minuuttia aivan lähitunutumassa periksiantamatta ja kettua painostaen.

Lämpimät onnittelut Nellin emännälle Riikalle ja huoltojoukoille!

Avainsanat: tulokset, Musu, CurlyCo Where Is My Fox, LUT, Oiva, Joenpenkan Innokas-Iikku, Nelli, Joenpenkan Eloisa-Ella, LUT, Hertta, Joenpenkan Iloinen-Ilmi, MEJÄ