Pyrylle toinen MEJÄ VOI 1!

Share |

Lauantai 23.7.2011 klo 19.00 - Marja J


Pyry osallistui tänään Muhoksella Pohjois-Pohjanmaan Kultaiset ry:n järjestämään mejä-kokeeseen. Päivä oli todella uuvuttavan helteinen ja hikinen, mutta Pyry jaksoi hyvin jäljellä. Maasto oli ollut vaikea: suota, syviä kanavia ja koiranohjaajalla eli Hannulla kengät täynnä vettä.

Olen näinä helteisinä päivinä nesteyttänyt koiria juottamalla niille vettä, jossa on makuna mm. jauhelihaa. Kuivamuonia en ole nyt antanut ja muutenkin ruoka-annokset ovat olleet nestepitoisia. Myös kisapäivänä nesteytys on tärkeää.

Pyry meni jälkensä muuten erinomaisesti, mutta makaukset olivat jääneet merkkaamatta. Mutta VOI ykkönen tuli vaikkakin minimipistein! Tämä oli Pyryn toinen ykkönen voittajaluokassa ja nyt alkaa sen viimeisen valionarvoon tarvittavan ykkösen metsästys.

Jäljestys on mennyt Pyryllä tosi hyvin, sillä kokeita on ollut vain 6, joista tuloksina yksi AVO 2 ja AVO 0, muuten sijoitukset ovat olleet ykkösiä. Tuo nollatulos tuli viime vuonna, kun Pyryllä oli nenässä punkki, eikä hajuaisti oikein toiminut.

Pyryllä oli tuliaisina komea pokaali, pinssi, avaimenperä sekä nameja. pyry_meja_voi_1_23.7.2011.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Täältä löytyvät mejä-koepöytäkirjat

Avainsanat: MEJÄ, Pyry, Joenpenkan Aito-Artturi