Erinomainen MEJÄ-kauden aloitus tänään Pyhännällä!

Share |

Sunnuntai 29.5.2011 klo 22.32 - Marja J


MEJA_29.5.2011.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pyrylle voittajaluokassa VOI 1 42 pistettä ja Emmalle avoimessa luokassa AVO 1 46 pistettä!

Tässä koiranohjaajat Hannu ja Kari poseeraavat hienosti nuuskutelleiden Pyryn ja Emman kanssa.  Tästäpä on taas mukava jatkaa!


Tässä Emman koepäytäkirja

PYHÄNTÄ 29.5.2011

Tuomari: Juha Karlström

Pisteet: 46

Palkinto: AVO 1

Miellyttävävauhtinen jäljestäjä, joka etenee pääosin ilmavainulla. Ohjatusti liikkeelle. Kaikki osuudet tasaisesti, joitakin vajaan jälkinarunmittaisia nopeita pistoja jäljen sivuun. 1. makuu ohitetaan ja kulma takaa suntaa ottaen. 2. makuu merkataan ja kulma hyvin. Suoraan kaadolle, jonka omistaa. Erinomainen suoritus.

Emman kaikki MEJÄ-kokeet

Emman taidot oli huomattu ja Emma pääsi myös oikeisiin jäljitystehtäviin Pyhännän kisareissulla.


Ja tässä Pyryn....

Pyhäntä 29.5.2011

Tuomari: Marika Ahola

Pisteet: 42

Palkinto: VOI 1

Nopea ja hätäinen lähtö. Pyry jäljestää ilmavainullan käyden välillä tarkastamassa jäljen tarkan sijainnin maavainulla. Jäljestys etenee pääsääntöisesti jäljen tuntumassa tuulen mukaisesti. Välillä mennään jälkitarkasti. Hirven jäljet aiheuttavat parissa kohtaa jäljenjatkon tarkastuksia, mutta hirven jäljet eivät keskeytä jäljestystyötä. 1. kulma, jolla katko tuottaa hieman vaikeuksia, mutta se selviää itsenäisesti. 2. kulmalla tehdään laajoja tarkastuslenkkejä. 3. kulma ratkeaa laajahkolla takatarkastuksella. 1. ja 3. makaus ohitetaan. 2. makaus merkataan pysähtyen. 4. makaus juostaan yli. Kaadolle tullaan ja sitä jäädään näykkimään kiinnostuneena.

Pyryn kaikki MEJÄ-kokeet

Kumma kyllä, Pyry ei ollut lähtenyt tuoreiden hirven jälkien perään vaikka niitä oli ollut useassakin kohtaa. Opas oli sanonut Hannulle, että Pyryllä nousi häntä heti pystyyn kun eteen tuli tuore hirven haju! Oliskohan tuo poika ruvennut tajuamaan, mikä oikein on homman nimi?  - Nyt mennään tätä verijälkeä, eikä lähdetä laukkomaan hirvien perään....

Hannu sanoi ennen kokeita, että jättää hommat kokonaan, jos Pyry lähtee haakuroimaan jonnekin riistan perään, on niin rankka laji. Voipi, nyt hyvinkin olla, että Pyryn jälkiharrastus tästä vielä jatkuu! :)

 

Avainsanat: MEJÄ, Pyry, Joenpenkan Aito-Artturi, Emma, Joenpenkan Ehtoisa-Emma