Pyryn uusimmat poseeraukset

Share |

Maanantai 16.8.2010 klo 13:01 - Marja J


Vihdoin viimein saatiin otettua Pyrystä jonkinlaiset poseerauskuvat, että voidaan lähettää tiedot ja kuva Mäyräkoiramme-lehteen valiopalstalle. Olen odottanut hieman viileämpää ja siedettävämpää keliä kuvaajalle ja handlerille ja parempaa valaistusta eli pilvipoutaa.

No, ei siinä eilen sitten kauaa aikaa mennytkään, kun saatiin kuvat otettua. Kumma kyllä, Pyry asettautui itse seisomaan ja pysyi siinä vaikka kuinka kauan! Pyry seisoi hienosti jopa ilman hihnaa! Näissä kuvissa oli hihna, mutta retusoin ne pois kuvasta :)

Vaikka tuntuu että kuvat onnistuvat, niin pettymys on suuri kun katsoo kuvat: kaula pitkällä ja pää kenossa, takajalat huonosti, parta kuolassa tai heinänkorsi suupielessä. Aivan kirkkaassa auringonvalossa ei karkea turkkikaan näytä hyvältä.

pyry_15.8_3.jpg

 

pyry_15.8_5.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lisää kuvia löytyy täältä

Kuvakansiossa on Pyryn poseerauksia pentuajoista alkaen. Kuvista näkee hyvin, miten Pyry on kehittynyt ja kasvanut aikuiseksi.

Avainsanat: Pyry, Joenpenkan Aito-Artturi


Kommentit

21.8.2010 19:51  Jimi, Jone ja Ellu

Höpö höpö! Pyry näyttää aivan mahtavalta! Ja lehdessähän on niin pieni kuva, jotta tuskin siitä kukaan erottaa heinää tai kuolaa ;o)


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini