Pyrylle ensimmäinen koetulos!

Share |

Sunnuntai 28.6.2009 klo 21.46 - Marja J


Pyry oli tänään Pyhännän Pitkäkankaalla ihkaensimmäisessä mejä-kokeessaan ja tuliaisina oli hieno AVO 2 -tulos 37 pisteellä! Viikonloppu oli koirakolla tosi hikinen, mutta sekä isännän että koiran kunto kesti kovan rääkin. Paarmojakin oli kuulemma ollut kovasti kiusaamassa.

Pyry oli mennyt jäljen vauhdilla, mutta hairahtunut omille teilleen ja jäänyt kulkemaan ojan pohjaa pitkin. Ojan pohja oli ollut kuravelliä - olikohan Pyry etsinyt viilennystä matkan varrella? Pyry nimittäin rakastaa uimista ja haluaakin usein jokirantaan pulikoimaan.

Pyryn Ani-siskokin oli vähällä osallistua samaan kokeeseen. Kastehelmen Kira oli saanut koepaikan, mutta ei voinutkaan osallistua lääkekuurin vuoksi. Niinpä Ani sai Kiran paikan, mutta epäonneksi Anin juoksu alkoi perjantaina, eikä Anikaan sitten sääntöjen mukaan voinut osallistua.

Pyryn työskentelyssä on vielä paljon nuoren, yli-innokkaan koiran hutilointia, mutta tämä ensimmäinen jälkikoe osoitti, että Pyryllä on taipumiksia jälkityöskentelyyn. Eiköhän laiteta ilmoittautuminen menemään seuraavaankin kokeeseen, jospa saisimme koepaikan! 

Tässä jäljestämiskokeen pöytäkirja

Avainsanat: MEJÄ, Pyry, Joenpenkan Aito-Artturi