Näyttelykesä avattu!

Share |

Maanantai 22.6.2009 klo 11.25 - Marja J


Kävimme lauantaina Rovaniemellä näyttelyssä Pyryn kanssa. Meillä oli mukavaa matkaseuraa, sillä Outi ja Fanni tulivat meidän kyytissä näyttelyyn Oulusta. Myös Ani oli mukana Kastehelmen kanssa. 

Pyryn  kehä alkoi vasta 13.30, joten matkaan lähdimme kotoa vasta 8.30. Tuomari ei pitänyt ollenkaan taukoa, joten perinteinen kehän haistelu oli nyt jätettävä. Olen huomannut, että Pyry tarvitsee tuon kehän tutkimisen, ettei sitten ole nenä maassa kiinni, kun pitäisi ylväästi kiertää kehää.

Pyry olisi mieluummin taas vaan kuljeskellut ympäriinsä paikkoja haistelemassa, eikä haluaisi ollenkaan odottaa vuoroaan häkissä. Kehässä poika onneksi kuitenkin kulkee melko hyvin, mutta ainahan löytyy petraamista. Varsinkin nätisti seisomista niin pöydällä kuin maassa pitää edelleenkin harjoitella, sillä Pyry ei sitten millään jaksisi seisoa sitä pientä hetkeä rauhassa.

Tulokseksi tuli nyt NUO EH ja kilpailuluokan ykkönen (Pyry oli ainut luokassaan). Tämä Rovaniemen keikka olikin sitten ainut nuorten luokan tulos Pyrylle Suomessa. Seuraavan kerran mennäänkin sitten avoimeeen luokkaan. Koetulokseen saatuaan Pyry voisi kilpailla myös käyttöluokassa.

roi_n20.6.2009_1.jpg

roi_20.6.2009_pyry_kehss.jpg

Mutta Ani-siskollapa näyttely meni tosi hienosti! Ani sai ERIn ja oli luokkansa paras. Ani kilpaili myäs paras narttu - kehässä ja oli seitsemästä nartusta neljänneksi paras. Hienoa Ani!

roi_20.6.2009_ani_pydll.jpg

roi_20.6.2009_ani_kehss.jpg

Kiitokset taas Kastehelmelle Anin trimmaamisesta ja erinomaisesta handlaamisesta!

Avainsanat: näyttelyt, Pyry, Joenpenkan Aito-Artturi, Joenpenkan A-pentue, A-pennut