Miro täyttää kolme vuotta

Share |

Perjantai 23.1.2009 klo 16:20 - Marja J


Miro eli FIN KVA-L Semilain Omar täyttää tänään kolme vuotta! Onnea myös muille Hennan ja Seren O-pennuille! Mitähän muille pentukavereille oikein mahtaakaan kuulua? Miron Ozzy-veljeltä tuli jo synttärionnittelut ja osuvasti sanoi Ossin emäntä: "Kolme vuotta eikä suotta!"

Ihan hyvä oli Miikkustin viime vuosi. Tammikuun alkupuolella Miro sai ensimmäisen metsäkauriinsa. Hyviä ajoja oli jo ollut, mutta kaatoa piti odotella. Kuun loppupuolella Hannu pelasti Miron täpärästi hukkumiskuolemalta. Siinä olisi voinut käydä tosi huonosti, mutta onni oli pojalla matkassa. Tammikuussa Miro sai LUT-kokeissa kaksi B-tulosta ja A-tuloksen maaliskuussa. Kun luonnonluolan tarkastuskin oli suoritettu toukokuussa, pantiin valiohakemus menemään kennelliittoon. Kesän ainoassa jälkikokeessaan Miro sai toisen AVO-ykkösen ja tänä vuonna jatketaan VOI-luokassa.

 

miro_3_v_3.jpg

Tässä Miro syö synttärikakkua eli lautasella Cesar-kakku kermaviilikuorrutteella ja mustikoin koristeltuna. Mustikat ovat Miikkustin herkkua, nam!

Avainsanat: Miro, Semilain Omar


Kommentit

23.1.2009 18:25  Kastu

Onnea Mirolle!

23.1.2009 18:57  Marja J

Miro kiittää ja lähettää kuonopusut Anille ja Kiralle sekä tietenkin emännälle! Ja oliko siellä huushollissa vielä joitain muitakin pusuteltavia...

27.1.2009 20:04  Fanni

Synttärionnittelut Mirolle!

28.1.2009 20:36  Marja J ja Miro

Miikkusti kiittää Fannia onnitteluista! Ja Fannille kovasti pennunodotusonnea - jos vain olet SE Fanni!

30.1.2009 18:34  Fanni ja Outi

No SEpäs Fanni juuri ja erittäin UHKEA ;)
...salainen onnittelija näköjään, kun jäi nimi tällä kertaa hieman arvailujen varaan, mutta aivan oikein arvasitte....


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini