Noralle MEJÄ-kokeessa AVO 1

Share |

Tiistai 1.7.2008 klo 21.22


Nora ja Hannu kävivät pitkän tauon jälkeen Pyhännällä MEJÄ-kokeessa 29.6. ja tulokseksi tuli AVO 1 42 pisteellä. Viime kesä meni Noralla pentujen kanssa, joten edellisistä koekäynneistä oli kulunut pari vuotta. Ensimmäinen AVO 1 tulos tuli 18.6.2006 Pyhännällä, joten Nora siirtyi nyt sitten kilpailemaan voittajaluokassa.

Noran harjoittelu on jäänyt melko vähiin, mutta nyt pitää aloittaa tehotreenit. Lisäksi myös Miro ja kohta Pyrykin osallistuvat kokeisiin, joten hommaa tulee riittämään.

Nora on ehkä jo vähän rauhoittunutkin jäljellä, eikä toivottavasti enää liikaa hötkyile ja hutiloi. Viimeinen harjoitus Hannun kanssa meni Noralta hyvin. Nora oli tosi intona (taas) ja meinasi pudota veneestäkin rannalle hypätessään. Hannu oli nimittäin tehnyt harjoitusjäljen joen toiselle rannalle melko varmaan ja Noralle tuttuun metsäkaurispaikkaan, niin että varmasti olisi häiriöitä jäljellä.

Heti pellon reunassa oli kauriin jälkiä ja Nora olisi halunnut lähteä niitä etsimään. Epäuskoisena Nora oli katsahtanut muutaman kerran isäntään ja kysellyt, että "eikö me ihan tosissaan olla nyt näitä jahtaamassa?!" Kumma kyllä Nora uskoi, kun sille osoitettiin jälki ja alkoi tarkka jäljestys. Hyvää harjoitusta riistaveriselle!

nora_avo_1_2008_2.jpg

Tässä Nora palkintoineen. Oli niin kuuma ja nihkeän kostea päivä, että palkintokuva otettiinkin sisätiloissa.

Noran koekertomukset löytyvät täältä:

Avainsanat: MEJÄ, Nora, Rowanberrie´s Feenix