Löytyipä sukulaisia!

Share |

Tiistai 1.7.2008 klo 20:44 - Marja J


Miro sai mukavia terveisiä velipoika Ossilta (Semilain Ozzy). Ossi asuu Jalasjärvellä kaverinaan kaksi saksanseisojaa Ringo ja Aksu. Ossi on kuulemma oikein mukava ja ihmisrakas poika. Metsällä Ossi ajaa jänistä, kaurista sekä hirveä ja Ossilta onnistuu myös seisontahaukku hirvelle.

Ovatpa veljekset Miro ja Ossi aika samanlaisia niin metsästystaipumiksiltaan kuin ulkonäöltäänkin. Olemme tavanneet viime keväänä Pihtiputaan näyttelyssä myös poikien veljen Oscarin.

Ossi.jpg

ozzy_pieni.jpg

Kuvissa poseeraa Ossi. Kuvat: Ossin emäntä

Viime viikonloppuna löytyi myös Miron serkku Rekku, joka asuu Oulussa. Rekku oli tullut Pyhännälle perheen pk.mäykyn Pellen (Sagotax Bjarne) kaveriksi. Pelle osallistui Pitkäkankaalla mejä-kokeeseen kuten meidän Norakin. Rekisterinimeltään Rekku on Santtu ja sen emä on Semilain Hennan sisar Honey, isänä Hammarvikens Dakke. Myös Rekku on oikein mukava ja seurallinen poika. Toivottavasti Miron kanssa vielä tapaamme serkkupoika-Rekun. Kovin ovat Miro ja Rekkukin samannaköisiä vahvoine päänpiirteineen.

rekku.jpg

Tässäpä onkin sitten Rekku. Kuva: HP

miro_tuolissa.jpg

Tässä ilmehtii meidän Miro. Kuva: MJ

miro_poseeraa.jpg

Miron FIN KVA-L -poseeraus. Kuva: HP

Myös Pyry on löytänyt omia sukulaisiaan. Löysimme nimittäin Pyryn velipuolen Jimin mukaville kotisivuille. Jimi eli Chesthill´s Korona on hieman meidän Pyryä vanhempi, s.19.3.2007. Molempien poikien isä on Pippo eli Freunds Kaneelboom. Jimin emä on Minelan Xenta. Paljon samoja piirteitä löytyy myös näistä pojista. Jimi on menestynyt jo mejä-kokeissakin tosi hyvin. Pyryn kanssa harjoituksia vasta aloitellaan.

Käypä kurkkaamassa Jimin tosi hienoja sivuja. Siellä Jimi itse kertoilee vauhdikkaasti elämästään.

Sivuille pääsee tästä:

Löytyyköhän meidän koirille vielä muita sukulaisia? Noran sukua on aika paljon täällä Pohjois-Suomessa ja heitä olemme tavanneetkin usein näyttelyissä ja muissa koiratapahtumissa. 

Avainsanat: Miro, Semilain Omar


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini