Pyryn eka kerta LUT-harjoituksissa

Share |

Sunnuntai 16.3.2008 klo 11.47 - Marja Junttila


Perjantaina 14.3. Pyry pääsi ensimmäistä kertaa haistelemaan Haukkukeitaan ketunhajuja, kun kävimme aloittelijoille tarkoitetuissa LUT-harjoituksissa. Myös Pyryn veli Aku (Joenpenkan Aarni-Aukusti) oli tullut paikalle Taimin kanssa. Akulla kerta oli jo toinen, sillä viikkoa aikaisemmin Aku oli ollut harjoituksissa jo Matin kanssa.

Aku meni ensin halliin ja kohtapa sieltä alkoikin kuulua jo terhakka haukku! Ekalla kerralla Aku oli vähän ihmetellyt häkkikettua, mutta ääntäkin oli jo tullut. Nyt poika haukkui ihan tosissaan ja oli mennyt jo hyvin putkeenkin. Aloittelijat eivät vielä harjoitelleet ahdinkoon menoa, mutta putkeen ne kuitenkin pääsivät - ja siellä putken päässä häkissä oli ihan oikea kettu!

Pyry ja Aku vähän tahisivat odotellessa ja pitipä Pyryn vähän ärhennellä saksanmetsästysterriereillekin. Hallissa Pyry ei sitten inahtanutkaan! Pyry kierteli häntä viipottaen reippaasti hallissa ja nuuskaisi häkkiäkin, mutta kettu ei nyt kiinnostanut ollenkaan - ohjaaja Piakin oli kiinnostavampi! Pyry huiteli innokkaana haistellen pitkin hallia, nosti jalkaakin pari kertaa ja kakkasi, mutta kettu jäi tervehtimättä tällä kertaa. Kaksi kertaa Pyry meni hyvin myös pitkän putken läpi.

Pyry on vielä pentu (8,5 kuukautta) ja kaikki vielä edessä - tästä on hyvä jatkaa! Oli kuitenkin mukava nähdä, miten reipas ja peloton poika tuo meidän Pyry on. Menemme taas haistelemaan uusia hajuja seuraaviin harjoituksiin Haukkukeitaalle.

pyry_ja_aku_haukkiksella.jpg

Pyry ja Aku Haukkiksella - vähän pitää haukkua

aku_odottaa_vuoroa.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Taimi on vasta trimmannut Akun ja poika on tosi komea!

Avainsanat: LUT, Pyry, Joenpenkan Aito-Artturi