PENTUPORINAA: Sisko ja sen veli - Anin luona kylässä

Share |

Sunnuntai 2.3.2008 klo 10:58 - Marja Junttila


Eilen lauantaina kävimme kyläilemässä Anin kotona Kiimingissä. Mukaan reissulle pääsi tällä kertaa vain Pyry - Noran ja Miron oli jäätävä kotimiehiksi ulisevista vastalauseista huolimatta. Matkalla kävimme Limingantullin Mustissa ja Mirrissä tutustumassa uusiin tiloihin ja ostamassa koiranruokaa - kaikille omaa: Noralle vähän keveämpää, Mirolle puuhakkaan koiran erikoisruokaa ja Pyrylle omaansa. Pyrystä on jo tullut iso poika ja se syö nyt aikuisruokaa kaksi kertaa päivässä.

Vähän hirvitti kyllä etukäteen, millainen ralli Kastehelmen luona syntyy, kun Pyry tulee mukaan. Ja kun talossa on vielä KISSAKIN! Ani ja Kira hyvin kasvatettuina ja tottelevaisina tyttöinä koittivat pysyä rauhallisina, vaikka meidän innokas pikkupoika yrittikin nakittaa tyttöjä minkä kerkesi. Pyry oli tykästynyt varsinkin Ani-siskoon, mutta Ani kyllä osasi sanoa Pyrylle, jos tämä kävi liian tunkeilevaiseksi. Välillä porukka kävi jäähyllä pihalla. Ikävä kyllä Pyryn piti liruttaa tyttöjen reviirille parit miehiset merkit.

Pyryn emä Nora ei ole kissojen ystävä, mutta eipä ole kissavastaisuus geeneissä, sillä meidän Pyry ihan pelkäsi komeaa, siniharmaata Rambo-kissaa! Rambo käytti tilaisuutta hyväksi ja vähän kiusasikin Pyryä. Myöhemmin Pyry kyllä sisuuntui ja sanoi Rambolle ison HAUn!

Kiitos Kastehelmelle! Oli mukava tavata ihanainen mussukka Kira ja terhakka Ani-tyttö. Toivotamme Kiralle ja Anille mukavia ja menestyksekkäitä näyttelyreissuja. Kehän laidalla ja ehkä kokeissakin tapaamme varmaan tämän vuoden aikana monta kertaa. Anin kolmas ja Pyryn ensimäinen näyttely on huhtikuussa Jyväskylässä. Ani ainakin osaa jo hienosti poseerata ja käyttäytyä kehässä. Pyryn pitää vielä kyllä harjoitella kovasti!

Lisää kuvia löytyy Anin kuva-albumista!

pyry_ja_ani_1.3.2008_2.jpg

Pyryä kiinnostaa, mutta Ani ei tykkää....

 

pyry_ani_ja_kira_2.jpg

Pyry vahtaa kieli pitkällä.

 

rambo_2.jpg

Olisin toivonut kyllä yhteiskuvaa Rambosta ja Pyrystä, mutta se ei nyt onnistunut. Kyllä on komea kissa tämä Rambo!

Avainsanat: Pyry, Joenpenkan Aito-Artturi, Ani, Joenpenkan Anni-Ainokainen


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini