Vieraskirja

Lähetä uusi viesti


Taikuri Aaro SorvaElävän näiköinen sivusto8.11.2023 21.11
Upeita suussasulavia herkkuja teillä kuvina täällä ja instagramissa. Lisäksi miellyttävää katsoa kuvia koirista. Hyvä sivu ja terveisiä Turusta.

Vastaus:Mukava kun löysit Joenpenkan sivuille! Suunnitelmissa olisi aktivoitua taas enemmän kotisivujenkin päivityksessä.

Martti Häikiö martti.haikio@kolumbus.fi Paavo Leinonen17.1.2023 16.52
Hei. Oletko sama Marja Junttila joka on kirjoittanut Paavo Leinosesta 1994 Oulun taidemuseon julkaisuun 25. Jos olet ottaisitko yhteyttä.

Vastaus:Anteeksi, että vastaan näin viiveellä. Olen kyllä sama henkilö ja laitan viestiä.

Päivi TörmäIhastuttava sivusto17.12.2019 5.54
Eksyin sivustollenne melkein vahingossa, sillä olen etsinyt itselleni uutta mäyräkoiraa. Minulla on ollut kaksi pitkäkarvaista mäyräkoiraa. Toinen kuoli 12-vuotiaana pahanlaatuiseen kasvaimeen ja toinen 16-vuotiaana vanhuuteen. Nyt koti tuntuu tyhjältä kun siellä eivät ole ne kaksi karvanakkia touhottamassa.

Vastaus:Olipa mukava että löysit sivuillemme! Täällä on ollut hiljaista kun elämä tuntuu olevan nykyisin somessa, mutta vuonna 2007 aloitettu tarinointi jatkuu kuvina instagramissa. Parhaimmillaan on ollut kolme karkkaria, mutta nykyisin vähemmän.

Maire M Mäkelä Takkurannalta.POHJIS....9.7.2017 20.10
Kiitos erinomaisesta ohjeistuksesta penturuokintaan. Koiranruokapusseissa on kyllä vaikka millaista merkintää määrästä, otappa niistä selvää...Viides viikko alkaa ja "sormituntumalla mennään" Omasta mielestä on selvitty hyvin, mutta luulo ei ole tiedon väärti, sanotaan. Tästä on hyvä jatkaa...KIITOS!

Vastaus:Kiitos terveisistä! Kotisivujen ylläpito on nyt valitettavasti ollut vähän tauolla, mutta ruokintasivujakin on tarkoitus päivittää, sillä viimeinen pentue ja sen emä söivät osin myös erilaista raakaruokaa. On mukava kuulla kommentteja kotisivuista ja hyvä jos niistä on ollut muillekin iloa ja hyötyä.

Terveset ja hyvää loppukesää!

hämäläinenKivat sivut!19.11.2016 23.26
Pentua etsin ja kävin teidänkin sivuilla.
Tsemppiä!
t:hämäläinen.

Vastaus:Kiitos terveisistä! Joenpenkan Onnenpentue syntyi keväällä ja sivujakin olisi tarkoitus piakkoin taas päivittää. Valitettavasti, jutut pyörivät nykyisin etupäässä facebookissa Joenpenkan ryhmässä, joten kotisivujen päivitys on jäänyt vähemmälle.

Mukavaa talvea!

Hannele EnbergHyvää Uutta Vuotta 2014!3.1.2014 16.21
Terveiset lumettomasta Jyväskylästä.
Onnea ja menestystä alkaneelle vuodelle.

Vastaus:Terveiset ja mukavan vuoden toivotukset myös teille!

Tuula EspooHienoja ruokavinkkejä24.11.2013 11.06
Hei!

Tosi kivoja ideoita koiran ruokintaan muilla kuin teollisilla 'nappuloilla'.

Itselläni kaksi on kääpiösnautseria, joista toinen kohta 11 vk ja toinen aikuinen 5 v. Mitähän muuta raakaa lihaa voisi lisätä pienen pennun ruokaan nappuloiden lisäksi? Sika-nautajauhelihaa olen antanut pienen määrän sen rasvaisuuden vuoksi.

Vastaus:Mukava kun löysit sivuillemme!

Kasvattaja osaa ehkä parhaiten neuvoa tuon 11-viikkkoisen ruokinnan kanssa, sillä kasvava koira tarvitsee eri tavalla energiaa, vitamiineja ja hivenaineita kuin jo aikuinen koira.

Sika-nautaa olen antanut rasvan takia energialisäksi, mutta meillä tykkäävät kyllä eniten vähärasvaisemmasta riistalihasta: hirveä, kaurista joskus ja jänistä, mitä on saatavilla.

Nykyisin olen lisukkeena tai oikeastaan pääruokana käyttänyt Mushin erilaisia raakapakasteita: jauhelihoja (nauta, sika, poro) ja valmiita aterioita (riista, poro, sika, nauta), joissa on myös lisänä mm. öljyä ja vihreitä vihanneksia. Eli nappulaa ei paljon lisäksi edes tarvitse antaa jos käyttää noita monipuolisia raaka-aterioita.

Meillä nappula on vain lisänä toisella aterialla, kun ovat jo vanhempia koiria. Jos on paljon energiaakuluttavaa toimintaa (koekausi, metsästys), niin olen sitten antanut energiapitoisempia lisiä.

Talven alkua vaan sinne koko porukalle!

SiskoTervehdys!26.10.2013 16.56
Terveiset täältä Kangasalta! Kivat sivut ja ihanan vesselin näköisiä nämä karkeakarvaiset mäyrikset. Teidän kotinne on niin kivalla paikalla että, muistan käynnin silloin joskus -94 keväällä!

Terveisin Sisko ja poikapesue Timo, Oskari ja Topi

Vastaus:Kiitokset terveisistä!

Oli kyllä mukava törmätä pitkästä aikaa naamakirjassa ja vielä ihan yllättäin.

Oltiin vasta muutama vuosi aikaisemmin muutettu tähän taloon, kun entisen työpaikan porukalla olitte käymässä.

Mukavaa syksyä/alkutalvea teille kaikille!


Marja

OnniTervehdys !8.4.2013 23.09
Heips!
Katsoin tuossa että Nora on miltei meidän Onnin ikäinen. Onni täytti kymmenen helmikuun 15 päivä.
Taidettiin silloin vuosia sitten useammin kirjoitella tuolla mäykkyfoorumilla. Nyt se onkin aika kuollut. Harmi.
Hyvää jatkoa Noralle ja muillekin karvakamuille !

Onnin emäntä

Vastaus:Kiitos viestistä - muistan kyllä Onnin! Mitäs Onnille kuuluu, vieläkö vauhtia piisaa niin kuin tällä meidän isomummolla?

Joo, tuolla mäykkyfoorumilla on kyllä aika hiljaista..... Omakin toiminta on paljolti siirtynyt facebookiin, jossa Joenpenkan ystävillä on oma ryhmänsä - tervetuloa vaan sinne! Sinne tulee laitettua hyödyllisiä linkkejä ja siellä kasvatit jakavat kuviaan ja uutisiaan.

Mäyräkoirajutustelu on siirtynyt aika lailla facebookiin, jossa kenneleillä, metsästäjillä ja muulla mäykkyväellä on omia ryhmiä. Tappijalkafoorumi oli kyllä hyvä kun monta eri aihepiiriä samassa, mutta taitaa olla helpompi viestitellä nyt facessa.

Aurinkoista kevättä Onnille ja emännälle!

MaikkiTrimmaus30.1.2013 21.36
Hei!
Vai että täällä Kiimingissä olisi koiran trimmauspaikka. Pitäisiköhän minun viedä meidän kissat sinne. Meillä on kaksi puolitoistavuotiasta kollia ja molemmilla on aivan järkyttävän takkuinen turkki. Eihän niitä takkuja saa harjalla eikä kammalla pois. Sakset siihen tarvitsisi, mutta kun ei uskalla leikata kun pelottaa, että tulee haava nahkaan.

Vastaus:Hei Maikki - oletko sinä se vanhatuttu Maikki?

Kyllä Koirasalonki Kastehelmestä, Kiimingistä voi kysellä myös kissatrimmauksia. Koirasalongin asiakaskuvista löytyy ainakin yksi kissa-asiakas.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=397435663658605&set=a.381910248544480.82671.373318676070304&type=3&theater

Seuraavat 20 »


Lähetä uusi viesti

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Kotisivu: