Menestystä Emmalle ja Nellille!

Share |

Maanantai 20.5.2013 klo 14.53 - Marja J


Viime viikonloppuna oli Oulun Haukkukeitaalla Oulun Seudun Terrieriyhdistyksen luolataipumuskokeet ja Nelli eli Joenpenkan Eloisa-Ella sai heti ensimmäisissä kokeissaan tulokset LUTB 43 pistettä ja LUTB 42 pistettä. Nelli suoritti hyväksytysti myös luonnonluolan tarkastuksen. Nelli pääsi harjoittelemaan myös hiekkaestettä tulevaa A-koettaan varten.

Nellin koepöytäkirjat

18.5.2013 Oulu, tuomari Reijo Malila

Ahdinkoputken läpäisy: Nopea, Tyhjän luolan tarkastus: Nopea

Koe alkoi klo 18.59 ja päättyi 19.00

Koira luolastoon. Kuuluva ilmoitushaukku. Kettu oikeaan kulmapesään, jonne koira seuraa ja aloittaa painostuksen. Riista hyökkää ja koira kestää hyvin riistan karkoitusyritykset. Koe keskeytetään vahinkojen välttämiseksi.

LUT B 43 pistettä

LUO1


19.5.2013 Oulu, tuomari Reijo Malila

Ahdinkoputken läpäisy: Nopea, Tyhjän luolan tarkastus: Lähes äänetön, vajaa.

Koe alkoi 12.03 ja päättyi 12.04

Koira luolastoon, ilmoitushaukku. Kettu t-pesään, jonne koira seuraa ja käy tiiviiseen iskujen vaihtoon. Koira kestää hyvin hyökkäykset eikä peräänny. Koe keskeytetään vahinkojen välttämiseksi.

LUT B 42 pistettä


Emma-sisko (Joenpenkan Ehtoisa-Emma) oli lauantaina puolestaan Ruotsissa Piteån kansallisessa koiranäyttelyssä. Emmalla meni myös hienosti ja laatuarvosteluksi  käyttöluokassa tuli erinomainen. Emma oli narttujen paras, sai sertin ja valittiin kaiken lisäksi rotunsa parhaaksi!

Emman näyttelyarvostelu

18.5.2013 Piteå, Ruotsi, tuomari August de Wilde

Good size and proportions. Normal temp. Good hard coat. Very good head. Good ears. Good neck. Slightly weakness in topline. Good brisket and very good angulation. Moving free.

EXC CC1 BEST BITCH1 CERT BIR (ERI SA PN1 SERT ROP)

Lämpimät onnittelut vielä kerran upeista tuloksista Nellin ja Emman kotiväelle!

Avainsanat: LUT, näyttelyt, Nelli, Joenpenkan Eloisa-Ella, Emma, Joenpenkan Ehtoisa-Emma