Isomummu Nora yllätti Yppärin näyttelyssä!

Share |

Sunnuntai 26.8.2012 klo 19:46 - Marja J


nora_vet_rop_pn2_sert_26.8_2.jpg

Nora (FIN KVA-L Rowanberrie´s Feenix s. 5.3.2002) teki aikamoisen yllätyksen Yppärin ryhmänäyttelyssä tänään sunnuntaina! Tämän 9,5-vuotiaan touhumummon näyttelytuliaiset olivat: VET ERI1 SA PN2 SERT ROP VET.

yppari_26.8_7.jpg

Kastehelmi ja Nora niin hienosti!

Eli Nora oli nyt veteraaniluokasssa, jossa kilpailevat yli 8 vuotiaat koirat. Viimeksi Nora on ollut näyttelykehässä neljä vuotta sitten Yppärissä. Laatuarvosteluksi Nora sai ERINOMAISEN ja oli ainoana kilpailijana kilpailuluokan ykkönen saaden myös SA:n. Kun tämän jäkeen valittiin 23 nartusta parasta, Nora oli toiseksi paras.

Nora sai myös sertin, sillä ykköseksi sijoittuneella niitä jo oli tarpeeksi, eikä koira voinut ottaa sertiä vastaan. Lisäksi Nora sai rotunsa parhaan veteraanin tittelin ja pääsi myös isoon kehään kilpailemaan näyttelyn parhaan veteraanin tittelistä. Loppukehässä Nora ei kuitenkaan sijoittunut 4 parhaan joukkoon.

Virolaisen Juta Harasen arvostelu: 9 v vielä loisto kunnossa oleva. Hyvä ilmeinen pää. Oik. silmät ja korvat. Vielä todella vahva selkä. Hyvät kulmaukset ja eturinta. Ikä ei näy liikkeissä.

Ajatuksissa oli ollut, että jospa joskus pääsisin käymään veteraanikehässä tuon Noran kanssa. Nora ei ole koskaan oikein tykännyt käydä näyttelyissä, joten vähän epäilytti miten menee, kun kehää ei olla kierretty pitkään aikaan. Tiesin että Nora on ihan hyvässä kunnossa, silmät ja sydän ok, samoin lihaskunto erinomainen.

Kastehelmi (Anin eli Joenpenkan Anni-Ainokaisen emäntä) kävi trimmaamassa Noran edellisellä viikolla ja myös esitti erinomaisesti tämän "Joenpenkan vanhan emännän" näyttelyssä. Koetin nimittäin muistutella Noran mieleen näyttelykävelyä, mutta mummo junttautui paikalleen tai loikki miten sattuu nurmikolla, joten ammattiapu oli tarpeen.

Hannu oli viikonlopun Ruotsin talolla lintujahdissa, joten lähdimme reissuun tyttöporukalla: Pauliina (Emman eli Joenpenkan Ehtoisa-Emman emäntä) ja Seppisen Lotan Elli (Mierolaisen Inger-Elli), Nora ja minä. Pauliina handlasi hienosti näyttelyssä Ellin ja tulokseksi tuli tytön eka ERINOMAINEN! Pauliina myös esitti Noran veteraanien isossa kehässä, kun Kastehelmi oli parhaillaan ryhmäkehässä.

Näyttelypäivä oli tosi mukava, sillä tapasimme siellä myös Noran jälkikasvua eli Pyryn pentuja. Näyttelyssä olivat mukana Koivukujan tytöt Moona, Roosa ja Pipsa, jotka kaikki saivat arvostelun ERITTÄIN HYVÄ. Näyttelyturisteina paikalla olivat myös Merkaleen´s D-pennuista Rommi, Alpo ja Tiuku, joita varmaan tullaan näkemään myös kehässä, kunhan ikää tulee tarpeeksi.

Kastehelmi Kakko on trimmannut Noran ja esitti taitavasti isomummun Yppärissä - suurkiitokset Kastulle!

Kiitokset henkisestä tuesta ja matkaseurasta Pauliinalle!

Lisää kuvia

Ps. kulunut elokuu on ollut Joenpenkalla hyvien tulosten kuukausi: Emmalle näyttelytulos ERI SA, Elmolle ja Emmalle toinen LUTB-tulos, Emma ja Pyry saivat toisen VAHI-tuloksensa, Pyrystä tuli Ruotsin jälkivalio ja jättipotin räjäytti sitten kaikkien emä Nora-isomummi!

Avainsanat: näyttelyt, Nora, Rowanberrie´s Feenix


Kommentit

28.8.2012 9:51  Pauliina

Hirmuisen isot onnittelut Nuukkis-mammalle/mummulle :) Emma-tytöltä ja Elmeri-lapsenlapselta, sekä koko Haurukylän väeltä!

30.8.2012 12:05  Marja J

Kiitokset onnitteluista - meillä oli hieno päivä!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini