Terveisiä Koivukujan kennelistä

Share |

Sunnuntai 9.9.2012 klo 11.24 - Marja J


Muutama päivä sitten tuli mukavia kuvia ja terveisiä Merjalta Koivukujan kennelistä Kannuksesta. Olimme tavanneet viimeksi Yppärin näyttelyssä 26.8., kun Lili-emä sekä Lilin ja Pyryn tyttäret Roosa, Moona ja Pipsa olivat näyttelyreissulla.

Koivukujan väki piipahti viime kesänä myös meillä, kun he olivat reissulla pohjoisessa ja kävivät Lilin ja Roosan kanssa katsomassa Kerttua Torniossa ja Pipsaa Oulussa.

Roosa on innostunut ajohommista ja tytöstä lähtee kuulemma hyvä ajohaukku. Viime viikolla Roosa oli ajanut niin hyvin, että Jukka-isäntä oli saanut ammuttua Roosalle ensimmäisen jänilksen! Myös Lili-emä ajaa kaursta ja jänistä. Roosa, Moona ja Lili ovat käyneet haukkumassa myös luolaharjoituksissa ja toimivat hyvin myös luolahommissa.

Oulussa asuva Pipsa on seuraamassa isänsä tassunjälkiä. Samana viikonloppuna, kun Pyrystä suoritti jälkikokeen Ruotsissa, sai Pipsa ensimmäisessä jälkikokeessaan Pyhännällä heti hienon tuloksen AVO1 47 pisteellä!

Joensuussa asunut Bella on nyt muuttanut Reisjärvelle, ehkäpä vielä kuulemme myös Bellan näyttely- ja jahtiuutisia! :)

Kiitokset taas Koivukujalle uutisista ja kuvista - on aina niin mukava kuulla Pyryn jälkeläisistä, mitä heistä on tullut ja mitä harrastavat!

roosa_ja_janis_5.9_1.jpg

Roosa ja Roosan eka jänis!

 

Avainsanat: Pyry, Joenpenkan Aito-Artturin jälkeläisiä