Jyväskylässä näyttelyssä Emman kanssa

Share |

Maanantai 21.11.2011 klo 13:08 - Marja J


emma_jkl_19.-20.11_7.jpg

Olimme Emman ja Emman emännän Pauliinan kanssa viikonlopulla näyttelyreissulla Jyväskylässä, missä oli kaksi näyttelyä lauantaina ja sunnuntaina. Starttasimme meiltä lauantaiaamuna klo 6.00 ja takaisin kotona olimme sunnuntai-iltana. Matkat menivät joutuisasti ja onneksi ajokelit olivat hyvät.

Näyttelypaikalla Paviljongissa Emma olisi mieluummin makoillut oman möksänsä rauhassa, eikä kehään meno oikein nyt innostanut. Kehässä tyttö esiintyi kuitenkin taas mallikkaasti Pauliinan handlaamana. Lauantaina Tuula Savolaiselta tuli arvosteluksi ERITTÄIN HYVÄ ja sunnuntaina Rafale Malo Alcrudolta ERINOMAINEN ja kilpailuluokassa kolmas sija.

Lauantaina tuomari arvioi Emman turkin hyväksi, mutta sunnuntaina se ei tuomarin mielestä ollutkaan näyttelykynnossa..... Molempien päivien arvoistelut olivat muuten samansuuntaiset ja tutuista asioista oli huomautettavaa. Hännän korkeaa kantoakaan ei moitittu rumaksi vaan Savolaisen mukaan Emma kantoi häntäänsä "iloisesti pystyssä".

Jyväskylän näyttelyyn on nyt mukava lopettaa tämän vuoden näyttelykäynnit. Isoissa sisänäyttelyissä alkaa olla jo niin paljon koiria - tungosta, melua ja ahtautta, että taitaa olla mukavampi jatkaa näyttelyhommia kesällä ulkoilmanäyttelyissä. Emmalla on edessä vielä Hailuodon MÄAJ-koe ja sittenpä alkaa tämä vuosi ollakin paketissa!

Ja olihan meillä muutakin asiaa Jyväskylään, sillä kävimme tutustumassa Emman sulhaseen ja tämän omistajiin. Tämä monilahjakas ja komea Nemo oli myös mukana näyttelyssä, sai ERIn SAn ja sijoittui toisena päivänä PU-kehässä neljänneksi. Meille kehuttiin kovasti Nemon erinomaista luonnetta ja kyllä tämä vaikuttikin oikein lupsakalta pojalta, joka todella osasi ottaa kehässä rennosti ja selvästi nautti esiintymisestä. Tapasimme myös Nemon pirtsakan emän, joka oli ROP veteraani molempina päivinä.

Tässä Emman näyttelyarvostelut:

JYVÄSKYLÄ KV 20.11.2011

Tuomari: Rafale Malo Alcrudo

KÄY ERI KÄK 3

Feminine and typical bitch. Correct format. Coat is not in showcondition. Good proportion between scull and muzzle. Excellent neck. Could have more front angulation. Correct topline. A bit long in loin. Free movement, a bit narrow behind.

Feminiininen ja tyypillinen narttu. Hyvä yleisilme. Turkki ei ole näyttelykunnossa. Hyvät kallon ja kuonon mittasuhteet. Erinomainen kaula. Hyvä ylälinja. Hieman pitkä lantio. Vapautuneet liikkeet, takaa hieman ahtaat.

JYVÄSKYLÄ KV 19.11.2011

Tuomari: Tuula Savolainen

KÄY EH

2 v 7 kk iloisesti esiintyvä narttu, jolla hyvä sukupuolileima ja mittasuhteet. Kaunislinjainen pää. Tummat silmät. Hyvä kaula ja ylälinja. Eturintaa voisi olla enemmän. Hieman suorat lyhyet olkavarret ja ulkokierteiset eturaajat. Hyvä takaosa. Tilava runko, joskin rintahehä saisi olla pidempi. Edestakaisliikkeet kapeat, sivuliikkeessä hyvä askelpituus. Kantaa häntäänsä iloisesti pystyssä. Hyvä karvan laatu.


Näyttelykuvat

emma_jkl_19.-20.11_9.jpg

Emma odottaa vuoroaan Pauliinan sylissä ja tähyää jo uusiin juttuihin....

Oli taas vauhdikas ja tapahtumarikas viikonlkoppu! Oli tosi mukava tavata  tuttuja ja tutustua uusiin mäyräkoiraihmisiin ja hienoihin koiriin. Vaikka aika menikin tiiviisti näyttelypaikalla kerkesin vielä sukuloidakin ja tavata hyvää ystävää.

Kiitokset Aulille mukavasta illasta ja Minnalle yöpaikasta, Miinallekin terkut!

Ja kiitokset matkaseuralle Pauliinalle ja ihanaiselle Emmalle!

Avainsanat: näyttelyt, Emma, Joenpenkan Ehtoisa-Emma


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini