Helsinki Winner 2010, Voittaja 2010 - Emma ERINOMAINEN!

Share |

Keskiviikko 15.12.2010 klo 11:47 - Marja J


Olimme Pauliinan ja Emman kanssa viime viikonloppuna näyttelyreissulla lumisessa Helsingissä kahdessa isossa kansainvälisessä näyttelyssä. Perjantai oli matkustuspäivä, lauantaina Messukeskuksessa oli Helsinki Winner ja sunnuntain Voittaja-näyttelyn jälkeen ajelimme sitten takaisin kotiin.

Ja Emmalla meni todella hienosti, sillä molempina päivinä laatuarvosteluksi tuli erinomainen! Lauantaina näyttelyyn oli ilmoitettu 39 karkkaria ja tuomarina oli arvostettu ja tarkka tuomari, mäyräkoirakasvattaja Zidy Munsterhjelm-Ehnberg. Tuomari oli todella tiukka ja tarkka, ja jopa muutamille valiokoirille tuli laatuarvostelussa arvosanaksi "vain" hyvä.

Emman tulos lauantailta oli KÄY ERI KÄK 3 ja tässä arvostelu:

Erittäin hyvän tyyppinen, sopivankokoinen. Sievä pää. Hyvä purenta. Kauniit silmät. Hyvät korvat. Hieman etuasentoiset lavat. Hyvä polvikulmaus. Hieman luisu lantio. Kaunis ylälinja. Hyvä rintakehä. Erinomainen karva. Kantaa häntäänsä turhan korkealla liikkuessa. Erinomainen luonne.

Sunnuntaille oli ilmoitettu kaikkiaan 52 karkkaria ja tuomarina oli espanjalainen Benjamin Sancher Garcia, joka antoi lähes kaikille koirille laatuarvostelussa erinomaisen.

Emman tulos sunnuntaina oli KÄY ERI KÄK 2 ja arvostelu:

Very good head. I would like more substance in muzzle. Nice neck. Good topline. Correct angulation in front and behind. I would like longer upper arm. I would like better tailset. Good coat condition. She moves well. 

Erittäin hyvä pää. Kuono saisi olla jykevämpi. Hyvä kaula. Hyvä ylälinja. Oikeanlaiset kulmaukset edessä ja takana. Olkavarsi saisi olla pitempi. Hännän asento saisi olla parempi. Hyvä turkki. Liikkuu hyvin.

 

emma_hki_11.12.2010.jpg

Emma esiintyi todella hienosti Paulinan kanssa, eikä hermostunut messukeskuksen koiramekkalassa ja tungoksessa. Tässä Emma odottaa omaa esiintymisvuoroaan. Emma osasi ihastuttaa myös muutamaa näyttelyvierasta. :)

Reissu oli muutenkin todella mukava, kun sai tavata mäyräkoiratuttuja ja ihastella upeita kotimaisia ja ulkomaisia karkkareita. Emma pääsi esiintymään todella laatuseurassa! :)

Onneksi olkoon vielä kerran Emmalle sekä Pauliinalle hienosti menneestä näyttelyreissusta! Tähänpä on mukava päättää Emman ensimmäinen näyttelyvuosi!

 

Avainsanat: näyttelyt, Pyry, Joenpenkan Aito-Artturi


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini