Anin kanssa naapurissa

Share |

Maanantai 24.5.2010 klo 13:38 - Marja J


Ani on kuntoutumassa kovaa vauhtia! Haava on hyvin umpeutunut ja siistin näköinen. Olemme tehneet päivittäin useita rauhallisia lenkkejä pihapiirissä. Lauantaina käväisimme ekan kerran pyörätiellä ja eilen haimme postin! Vahva särkylääke sekä antibiootti ovat jo loppuneet, Ani saa enää vain Antepsiniä vatsanhoitoon sekä Rimadyl-särkylääkettä. Huomanna onkin sitten vuorossa kaupunkireissu ja tikkien poisto.

Ani on nukkunut yönsä tosi hyvin minun kainalossani. Meillä on siskonpeti keittiön lattialla, mutta päivällä Ani ottaa torkut usein häkissä. Joka aamu Ani on herättänyt minut nuolemalla naamaa... Kauluri ei haittaa enää ollenkaan ja kettu sekä apina saavat kyytiä myös tämä häkkyrä päässä. 

Tänään on harmaa päivä ja sataa tihuuttaa, mutta sepä ei Ania haitannut ollenkaan! Kun tulimme sisään Ani kuivasi itsensä tietenkin lattialla olevaan patjaan ja meinasi villiintyä ihan tosissaan. Ani kävelee hyvin, mutta ei seistessä varaa kunnolla kipeän puolen jalkaansa. Mutta leikkiessään Ani unohtaa vaivan ja käyttää molempia jalkojaan. Tänään piti oikein hypähdelläkin pikkuisen.... Vielä viisi viikkoa pitää tämän villikon olla aivan rauhassa, ei hyppimisiä, riehuntaa eikä juoksemista.

Ani24.5_10.jpg

Anin parta sekaisin apinan riepottelun jälkeen.

Eilen sunnuntaina kävimme Anin kanssa kärryttelemässä naapurissa. Kastehelmi on hankkinut tytölle pinkit koirakärryt, joissa Ani on mielellään ja pääsee pitemmille reissuille. Varulta laitettiin koppakin päähän, jos kankun tikit alkaisivat kiinnostaa. Perillä Nico-poika jo oli odotellutkin Ania. Ani nuuski kaikki paikat pihapiirissä ja olisi varmaan mennyt rakennusten allekin kissanhajuja tutkimaan jos vain olisi saanut. Välillä piti huilata ja kelliä voikukkanurmella. Nico antoi Anille herkkupaloja ja yhdessä talutettiin Ania, joka osaa olla todella hienosti pienten lasten kanssa.

Kotimatkalla pyörätiellä törmäsimme naiseen, joka oli tullut kuvaamaan Temmesjoen rantaa. Tuomethan kukkivat parhailaan ja maisema on todella kaunis! Kärryissä matkustava Ani ihastutti kovasti ja vieras ottikin kuvan lapsenlapselleen tuliaisíksi kärrymatkalaisesta.

anin_kanssa_pehkosella_23.5_6.jpg

Terveisiä vaan Pehkoselle Nicolle ja Pirjo-äidille mukavasta kyläreissusta!

Lisää kuvia meidän reissusta löytyy täältä

 

 

Avainsanat: terveys, Ani, Joenpenkan Anni-Ainokainen


Kommentit

24.5.2010 22:54  Outi ja tytöt

Ihana lukea Anin olleen noin villinä, on ihan selvästi palautumassa kovaa vauhtia :) Söpöt kärrytkin on Ani saanut, kyllä niissä kelpaa matkustella. Paranehan pian! Terkkuja kaikille!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini