Pyry ja muumion kirous

Share |

Maanantai 8.2.2010 klo 21:14 - Marja J


Pojat Pyry ja Miro tuppaavat aina kavereiksi, kun vaihdan lakanoita. Puhtaisiin lakanoihin pitää heti hinkata omat hajut! Ja, onpa mammaa niin mukava kiusata ja hankaloittaa kodinhoitohommia.

Pyry_ja_Miro_helmik_2010.jpg

Ja mitähän sieltä oikein paljastuikaan..... vastaus arvoitukseen löytyy täältä!

Avainsanat: Pyry, Joenpenkan Aito-Artturi, Miro, Semilain Omar


Kommentit

9.2.2010 13:22  Pauliina

Samanlaista puuhaa meilläkin, Emma oikein nauttii möyriä peiton alla ja tekee omia luolastoja ja kaivaa "jotain" mielikuvitusjuttujaan peittojen kätköissä. Ihan luolakoiran vinkeet :)

10.2.2010 22:37  Jimi, Jone ja Ellu

Enkö mie osaa olleenkaan kommentoida? Omasta mielestäni olen jo kirjuutella tähän postaukseen, noh ehkä oon tehnyt senkin unissani.

Joka tapauksessa tää on ihan huippu! Voi sitä teilläkin olla huvittavia tilanteita arkisessa aherruksessa. Onko Nora sängyn alla vai vieressä? Jossain lähettyvillä varmaankin...

10.2.2010 22:52  Marja J

Kyllä pitäis aina olla kamera mukana, että vois ikuistaa noita poikien toilauksia. Nora ei tuommoseen osallistu, vanha-mummu. On varmaan työntänyt puruluun sohvan alle ja haukkuu sitä siellä tai pureskelee fleecehuopan nyrkinmentäviä reikiä.

Pauliina: Emmassa on selvästi ainesta luolakoiraksi! :)

Ellu: Ps. minäkin olen joskus ihmeissäni, kun mun kommentit teidän poikien blogiin häipyy jonnekin enkä ymmärrä niitä lähetysjuttuja...


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini