Kajaanin ERITTÄIN HYVÄT Emma ja Nelli

Share |

Maanantai 11.1.2010 klo 21:43 - Marja J


Joenpenkan vasta 9-kuukautta täyttäneet E-tytöt Emma ja Nelli olivat sunnuntaina ekassa isossa näyttelyssään Kajaanissa. Myös Nora-mamman ensiesiintyminen oli aikoinaan Kajaanissa tammikuussa 2004. Emmalla oli jo aikaisempaa kokemusta viime elokuulta Siikajoen pentunäyttelystä.

Portugalilainen tuomari ei antanut tällä kertaa yhdellekään junnutytölle laatuarvostelussa erinomaista. Yhteensä karkkarijuniorinarttuja oli mukana 7, joista 5 sai EH:n ja 2 sai H:n. Emma sijoittui kilpailuluokassa komeasti ykköseksi ja Nelli hienosti kolmoseksi! Kajaanissa kilpailtiin myös Royal Canin juniorin tittelistä – nyt tuo titteli meni automaattisesti laatuarvostelussa erinomaisen saaneelle junnu-urokselle.  

Näyttelyssä oli mukana paljon koiria ja tilaa vähän häkeille ja liikkumiseen ja meteli oli myös aikamoinen. Tällä kertaa karkkareiden arvostelu alkoi myöhemmin eli vasta 11.30. Kun Emma ja Nelli saapuivat näyttelypaikalle, oli kaniini- ja kääpiökarkkareiden arvostelu jo menossa. Niinpä ei ollut enää mitään mahdollisuutta harjoitella ja nuuskutella kehässä. Molemmat olivat vähän täpinöissään, kun kaikki oli niin uutta ja ihmeellistä. Mutta kun oma esiintyminen oli ohi, tytöt rauhoittuivat nopeasti.

Tapasimme myös koirasukulaisia ja muita mäyräkoiratuttuja. Näyttelyssä oli myös tyttöjen Günther-isän jälkeläisiä: Mierolaisen Mosku junnu-uroksissa Lotan kanssa ja Vuorenkaiun Kata avoimen luokan nartuissa. Tapasimme myös Emman ja Nellin enon eli Noran veljen Feksun (Rowanberrie´s Feelix) kotiväkeä sekä Noran kasvattajan Tarjan Kuusamosta.

Sydämelliset onnittelut vielä kerran Emmalle ja Pauliinalle sekä Nellille ja Riikalle!  - Olipa tosi hieno alku E-pentujen näyttelyharrastukselle!

Pauliinalle ja Karille kiitokset kuvista sekä kyytistä Kajaaniin!

Emman näyttelyarvostelu

Nellin näyttelyarvostelu

Kaikki Kajaanin normikarkkareiden tulokset löytyvät täältä mäyräkoirafoorumilta.

Tässä kuvia Emman ja Nellin näyttelyreissusta.

Valitettavasti Kajaanin urheiluhalli on todella hankala paikka valokuvaamiseen ja kuvista tulee epätarkkoja ja suttuisia, värit ovat ihan mitä sattuu.

Muutama kuva lisää Emman omassa albumissa.

 

kajaani_10.1.12.jpg

Tässä juniorinarttujen kilpailuluokan parhaat: ekana Emma ja kolmantena Nelli.

Ja pakko oli ihan laittaa vielä linkki söpöstelykuvaan, jossa Emma ja Nelli 4.4.2009

  

Avainsanat: näyttelyt, Nelli, Joenpenkan Eloisa-Ella, Emma, Joenpenkan Ehtoisa-Emma


Kommentit

12.1.2010 21:35  Jimi, Jone ja Ellu

Hienoa tytöt! Erittäin paljon onnea kaikille osapuolille ja varsinkin itse sankarittarille! Vautsi vau, tuosta on hyvä jatkaa. Mitähän näistä pienistä suurista kavereista tulekaan isona?!

12.1.2010 21:49  Marja J

Kiitokset onnitteluista! Molemmat ovat jo nyt todella kauniita ja luonteikkaita pakkauksia!

Ps. Käyttäluokassa olisi ollut vain kaksi poikaa eli Jimi ja Pyry! Jospa vielä joskus tavataan ihan oikeasti :)

13.1.2010 17:55  Jimi, Jone ja Ellu

No voihan Kajaani oikeesti. Olisihan se voittaja käyttöluokassa tiedetty. Olisitte saaneet kaiken kunnian ja olisi ollut mukava nähdä pojat vierekkäin. Mutta nyt olen päätökseni tehnyt ja siirrätän Jimin lyhytkarvaiseksi. Hassua, että Pyry saa lyhytkarvaisen velipuolikkaan ;)

13.1.2010 21:34  Outi&Fanni

Onnittelut Joenpenkan tytöille upeasta menestyksestä Kajaanissa!

15.1.2010 11:31  Marja J

Kiitokset ja onnea sinne mammakoiralle!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini