Eetin uutisia

Share |

Lauantai 9.1.2010 klo 18:00 - Marja J


Sain eilen Tonilta mukavan multimediaviestin. Avasin kuvaviestin tietokoneessa, joten lähettäjätiedoissa näkyi vain puhelinnumero. Kuvassa seisoi trimmauspöydällä komea nuori mäyräkoirapoika, enkä ihan heti tajunnut, että siinähän on Eeti!

Eeti oli käynyt Lievestuoreella Viikin Päivin luona trimmattavana. Homma oli Eetille ihan uusi, mutta poika oli kuulemma ollut kiltisti tuon 1,5 tuntia mikä oli mennyt pentukarvan nyppimiseen. Hyvä juttu Eeti! Onneksi tätä kiusaa ei ole kuin muutaman kerran vuodessa.

Eeti oli saanut tänään lämmikkeeksi Sarin tädin kutoman villapaidan. Trimmauksen jälkeen kannattaakin suojata koira liialta kylmyydeltä. Paukkupakkasilla on hyvä pitää takkia ja huolehtia, että koira pysyy ulkona liikkeessä, sillä lämmönsäätely on huonoa muutaman viikon ajan. 

Eetillä oli jo pentuna pitempi ja tuuheampi karva kuin muilla pennuilla. Sillä oli jo pikkuisena myös komea parta, jota ihasteltiin kovasti eläinlääkärillä pentutarkastuksessa käydessämme. Nytpä Eetillekin varmaan kasvaa pentukarvan tilalle uusi tiivis ja karkea, metsästyshommissa helppohoitonen turkki.

Mukavaa talven jatkoa Eetille sekä Sarille ja Tonille! 

Eeti_ja_takki_9.1.2010.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tässä Eeti poseeraa trimmauksen jälkeen metsäpojalle hyvin passelissa maastokuosissa. Ja Eetin villapaitakuva on pojan omassa kuva-albumissa! Tyylikästä maastokuosia siinäkin. :)

Avainsanat: Eeti, Joenpenkan Etevä-Eeti


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini