Pakkasta tänään -34!

Share |

Perjantai 8.1.2010 klo 21:16 - Marja J


Toivoin kyllä kovasti pakkasia, että maat jäätyisivät ja karvakolmikon kaivuhommat sekä kuraralli vihdoinkin loppuisivat. Mutta eiköhän nämä paukkupakkaset saisi jo nyt loppua! Pitkiä lenkkejä emme ole tehneet kovimmilla pakkasilla ja koirat ovat piipahtaneet lähinnä vain tarpeelliset ja nopeat pissa- ja kakkapyrähdykset pihalla. Pyry viihtyy pihalla parhaiten, mutta tassut tuntuvat jäätyvän pojallakin.

Mirolle on pitänyt laittaa joka kerta takki päälle, kun turkki on trimmauksen jälkeen vielä pohjavillalla. Miro ei tykkää oikein takista, kun on saanut siitä pikku räpsäyksiä, sillä takin vuorikangas on niin sähköistä. Olen suihkuttanut sisäpuolelle sähköisyyden estävää ainetta ja Miron turkkiin samoin, ja tämä on vähän auttanutkin. Koirien on pitänyt myös opetella taas pyytämään ulos, sillä ulko-oven kulkuläppä on nyt visusti kiinni ja aukko topattuna, ettei eteinen mene aivan jääkylmäksi. Kyllä on paljon helpompaa, kun koirat saavat kulkea sisään ja ulos ihan omia aikojaan! Ja, onpa noille pojille sattunut muutama vahinkokin!

tammikuu_2010.jpg

Miro ja Pyry könöttävät ikkunalaudalla lämpimän patterin päällä. Pihamökkiäkin on kovasti lämmitetty ja kaminan piipusta nousee savu. Eipä ole koirilla hinkua nyt ulos!


Kommentit

8.1.2010 21:50  Jimi, Jone ja Ellu

Hui kauheeta tuota pakkasen määrää! Meillä on kymmenen astetta vähemmän ja silti täristään kylmästä..


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini