Mätsärimenestystä Anilla - ja vähemmän menestystä Pyryllä LUT-kokeessa

Share |

Maanantai 7.9.2009 klo 18:39


Ani oli pärjännyt hienosti Match Showssa Oulussa viime sunnuntaina! Ani oli valittu pienten aikuisten sinisten ykköseksi. Ja kun tyttö ykkösenä pääsi loppukilpailuun, tuloksena oli hienosti Best in Show:ssa viides sija. Onnea vaan Anille!

Pyry puolestaan oli Hannun kanssa lauantaina Tuusniemellä metsästämässä luolavalion arvon viimeistä koetulosta - eli sitä puuttuvaa LUT A-tulosta. Kotiin tuomisena oli kuitenkin tällä kertaa LUT C 36 pisteellä.

Pyry oli ollut kuulemma hieman pihalla - vaikka putkisto oli tallin vintillä :). Liekö intoa ja voimia verottanut pitkä matka ja aikainen lähtö reissuun, sillä pojat starttasivat kotipihasta aamuyöllä kolmelta.

Syksyllä koitetaan saada Pyrylle oikeita riistakontakteja, että rohkeus ja into kasvaisivat. Tuomarin mukaan poika teki ihan hyvää työtä luonnontilannetta ajatellen, mutta A-koetulokseen vaisuhko esitys ei ollut riittänyt. Hiekkaestekin oli tuottanut vaivaa, sillä Pyry sai sen läpi viimeisillä minuuteilla.

Se mukava puoli tässä kuitenkin on, että voimme vielä jatkaa LUT-koehommia Pyryn kanssa. Tammikuussa on kuulemma kokeet Oulussa - ja eikun taas yrittämään!

 

Avainsanat: näyttelyt, LUT, Ani, Joenpenkan Anni-Ainokainen, Pyry, Joenpenkan Aito-Artturi


Kommentit

8.9.2009 18:08  Outi&Fanni

Kyllä näissä vähemmän menestyksekkäissäkin koetuloksissa on silti onnittelut paikallaan, ei sitä menestystäkään yrittämättä saa. Onnea Pyrylle tuloksesta! Valitettavaa kun on, ettei aina ei voi voittaa, ei läheskään joka kerta :)

Onnittelut myös Anin menestyksestä!

8.9.2009 19:08  Marja J

Kiitokset onnitteluista! Kyllä tämä C:kin oli ihan hyvä! Luolakokeissa kun yleensä vain B- ja A-kokeilla on merkitystä ja tavoiteltavinta on nk "kolmen kokeen valio". No, syksyllä treenaamaan metsään ja alkuvuodesta uudelleen kokeisiin! :)

9.9.2009 11:54  Outi&Fanni

Näin se on lajissa kuin lajissa tavoiteltavinta suora putki kohti valionarvoa... mutta ei ne vähemmän menestyksekkäämmät tulokset välillä sitä tulevaa valionarvon kimallusta himmennä :)

Siispä jatketaan tavoitteisiin saakka, vaikka koetaukoja pidettäisiinkin välillä, ei luovuteta ainakaan kesken :)

20.9.2009 15:08  Marja J

Pyryn Tuusniemen LUT-tulos löytyy Itä-Suomen Mäyräkoirien kotisivuilta. Pyry oli kokeen paras mäyräkoira :)

http://www.ismaykyt.arkku.net/luola_tulokset.htm


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini