Mauri kävi kylässä

Share |

Perjantai 4.4.2008 klo 20:20 - Marja J


Mauri (Joenpenkan Arvo-Aapeli) kävi eilen kylässä Tiinan ja Samin kanssa. Meidän Pyry ei ollut kyllä yhtään kohtelias vieraalleen, sillä ottelu velipoikien välillä alkoi heti pihassa! Kumpikin yritti nakittaa toista minkä ehti, eikä kumpikaan tietenkään voinut antaa periksi. Pari kertaa Pyry kellahti kyljelleen jäisellä pihalla, ja antoi heti ymmärtää että "en vaiteskaan antautunut, jalka vaan lipsahti!". Sama painiminen jatkui sisällä ja välillä Pyry piti laittaa jäähtymään, että pojat saivat edes vähän hengähtää. 

Maurista oli kasvanut komea mäyrispoika! Tiina oli itse trimmannut pois Maurin pentukarvan ja pojalle oli kasvamassa tosi hyvä karkea turkki. Pikkupentuna Maurilla oli tosi lyhyt turkki ja naamataulukin oli melko karvaton. Mutta kun Maurille tuli ikää, oli turkkikin tuuhettunut ja partakin alkanut kasvaa. Tosi hienolta näytti Mauri!

Mauri on liikkuvainen ja reipas poika, joka on jo päässyt tutustumaan myös metsästyksen alkeisiin Samin kanssa. Mauri haukkui jo hienosti minkkiä, joka äkäisenä säksätti Maurille ja kaverina olleelle toiselle mäyräkoiralle.  

 pyry_ja_mauri2.jpg

Älä tuu mun lähelle!, sanoo Pyry Maurille. Mauri vasemmalla kuvassa.

pyry_ja_mauri_2.jpg

Pyry valppaana: Mitä siinä tuijotat Mauri!

Avainsanat: Mauri, Joenpenkan Arvo-Aapeli


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini