Elmerin kuulumisia

Share |

Maanantai 9.12.2013 klo 12.32 - Marja J


elmeri_6.12.2013_small.jpg

Elmeri kävi Itsenäisyyspäivänä Pauliinan kanssa Oulun Koirakerhon järjestämässä Match Showssa. Elmeri ei turhista hötkyile vaikka olisi vähän vipinää ympärillä ja meni kehässä hienosti kuin vanha kehäkettu. Elmeri pärjäsi oikein hyvin ja sijoittui pieneten aikuisten neljänneksi.

Onnittelut Elmerille!

 elmeri_1.12_1_small.jpg

Kävimme Hannun kanssa Haukkukeitaalla OSTY:n LUT-treeneissä 1.12. ja meillä oli mukana Elmeri sytyttelyissä. Eipä Elmeri haukkukeitaallakaan paljon ennen harjoituksia hötkyt, mutta tasi kyllä muistaa jotain ekasta treenistä hallilla.

Elmeri oli nyt toista kertaa sytyttelemässä kettukiinnostusta ja ekasta kerrasta aikaa oli kulunut vuosi. Poika oli saanut kypsyä rauhassa ja vuoden aikana oli tullut jo vähän riistatuntumaakin.

Ensin Elmeri oli vähän ihmeissään hallissa, nuuskutteli ja katseli ympärilleen, mutta pian löytyi levyn takaa piilosta häkki, jossa oli jotain tosi paljon kiinnostavampaa. Vähään aikaan ei kuulunut yhtään mitään ääntä, vaikka poika seurailikin tiiviisti liikkuvaa häkkiä. Sitten paukahti komea ja miehekäs haukku!

Elmerillä on tosi kuuluva haukku, jota sitten jatkui tasaisesti harjoituksen loppuun asti. Hannu kyllä vähän valitti, että meinasivat korvat mennä lukkoon. Poika oli selvästi kypsynyt ja syttyi nyt jo hyvin riistalle.

Tästä on hyvä nyt jatkaa treenejä!

Avainsanat: Elmeri, Joenpenkan Iskevä-Ippo, näyttelyt, LUT