Ihana Iira syyslomalla Joenpenkalla

Share |

Perjantai 1.11.2013 - Marja J


iira_joenpenkan_ihana-iira__2.jpg

Ihana Iira I-ipana eli Joenpenkan Ihana-Iira oli Joenpenkalla viikon hoidossa, kun kotiväki oli syyslomallaan. Iirasta on kasvanut todella tasapainoinen, reipas ja hyväkäytöksinen tyttö. Mukavinta hommaa oli nuuskutella pitkin pihoja ja rantoja myyrän ja pupun hajujen perässä. Ikävä vaan kun suurin osa päivistä oli sateisen harmaita ja Iira tyypillisenä mäyräkoirana ei oikein viihtynyt ulkona koleassa sadesäässä.

iira_joenpenkan_ihana-iira__19.jpg

Iira on ollut meillä jo usemmman kerran hoidossa, joten tyttö oli meillä taas kuin kotonaan. Tälläkin kertaa Iira pääsi turkistaan. Tyttö on todella kaunis tummine silmineen. Iiralla kuten muillakin Emman ja Nemon (Joenpenkan Ehtoisa-Emma ja  Tiny Trotter´s Nobleman) pennuilla on erinomainen, karkea ja helppohoitoinen turkki. Turkki on nopea trimmata ja pysyy sitten hyvänä pitkään, eikä mene kiharaan.

iira_joenpenkan_ihana-iira__26_small.jpg

Iira teki melllä tuttavuutta ensimmäisen kerran puuhapeliin, jossa nappeja siirtelemällä etsittiin namuja. Luulin, että Iiralla on kotona sama peli, kun tyttö siirteli heti niin taitavasti nappuloita kuonolla tökkien ja tassulla rapsuttaen. Viimeisenä lomapäivänä Iira oppi nopeasti napsauttamaan nätisti tassullaan herkkupurkin kantta, kun palkkioksi tuli namu. Iira on todella oppinainen tyttö ja taisi jäädä vähän koukkuun tuohon puuhapeliin.

iira_joenpenkan_ihana-iira__21.jpg

Iiralla tuntuu olevan omat vekkulit vinkeensä ja paras paikka oli sohvalla kainalossa ihmisen rapsuteltavana.

Mukavaa syksyä ja talven alkua Iirukaiselle ja kotiväelle - Iira on aina tervetullut meitä ilahduttamaan!

Lisää kuvia Iiran lomasesta: Iira hoidossa pentukotona 23. - 30.10.2013

Avainsanat: Iira, Joenpenkan Ihana-Iira