Joenpenkkalaisten Hailuodon MÄAJ-tuloksia 26.11.2011

Share |

Lauantai 26.11.2011 klo 19:14 - Marja J


Tänään Pohjois-Suomen Mäyräkoirakerho järjesti Hailuodossa MÄAJ-kokeen hankalissa myrskyolosuhteissa. Kokeen ylituomarina toimi Pekka Hautamäki ja osallistujia oli 11 koirakkoa. Vaikka olosuhteet olivat hankalat ja ajohaukut hävisivät myrskytuuleen, sai 2 koiraa ykköstuloksen, yksi kakkosen, kuusi kolmosen ja kaksi jäi ilman tulosta.

Joenpenkkalaisista mukana olivat Emma (Joenpenkan Ehtoisa-Emma), Nelli (Joenpenkan Eloisa-Ella) sekä Pyryn (Joenpenkan Aito-Artturi) tyttö Kerttu (Setsun Mani).

Tässä tulokset:

6. kkn Setsun Mani
MÄAJ-3 47,89 pistettä, 2 näköhavaintoa, ajoeläin jänis 17 min/jänis 21 min
om. Ari-Pekka Anttila, Oulunsalo

7. kkn Joenpenkan Eloisa-Ella
MÄAJ-3 44,67 pistettä, 4 näköhavaintoa, ajoeläin jänis 4 min/jänis 38 min
om. Riikka Junttila, Ivalo

10. kkn Joenpenkan Ehtoisa-Emma
MÄAJ-0 39,89 pistettä, 4 näköhavaintoa, ajoeläin jänis 18 min/jänis 11 min
om. Pauliina Pönkkä, Kari Uotila, Marja Junttila, Tyrnävä

Nelli sai nyt toisen MÄAJ-3-tuloksen ja tosi mukavaa oli, että Pyryn pentu Kerttu sai MÄAJ-3-tuloksen ensimmäisessä kokeessaan! Emmalla oli taas huonoa tuuriakin, sillä eka erä keskeytyi kohtuuttomaan esteeseen, kun amerikan kettukoira tuli samoille jäljille. Myrskyn takia ajoäänikin häipyi välillä kuulumattomiin.

Kaikki tulokset

emman_janis_hailuoto_27.11.2011.jpg

Sunnuntaina oli jahtipäivä, Emma ajoi kunnon ajot ja Pauliina pääsi ampumaan ajosta jäniksen.

Avainsanat: MÄAJ, Nelli, Joenpenkan Eloisa-Ella, Emma, Joenpenkan Ehtoisa-Emma


Kommentit

27.11.2011 21:52  Marja J

Nyt on Joenpenkan E-pennuista kolmella MÄAJ-tulos: Elmolla 1 x MÄAJ-1 ja 1 x MÄAJ-2, Nellillä 2 x MÄAJ-3 ja Emmalla 1 x MÄAJ-3.

Ja vielä Pyryn tytöllä Kertulla 1 x MÄAJ-3.

Hieno homma - kiitokset harrastamisesta!

29.11.2011 20:51  Pauliina, Kari ja tytöt

Koepäivänä puhalsi tuuli todella kovaa, varmaan puuskissa oli se 25m/s joten koirien perässä juostiin todenteolla. Emmalla oli Hannu ohjaajana, kiitokset siitä! Itse kun olimme lupautuneet tuomareiksi, sekä koetoimitsijaksi että köökihommiin, joten kiirettä piti joka suuntaan. Koepäivä saatiin kuitenkin kaikesta kiireestä ja myrskystä huolimatta kunnialla läpi ja tulokset varmaan puhuu puolestaan riistan määrästä :) Pikkujoulutunnelmaa, saunomista ja makkaranpaiston merkeissä meni lauantai ilta ja sunnuntaina startattiin 7 koiralla ohjaajineen kerhon jahtipäivään ja vaikka itse koe Emmalla meni mönkään oli sunnuntain jahti aivan loistava. Aamuhämärissä pääsin Emman ajoon ampumaan metsäjäniksen ja seuraava ajokin kesti tunnin verran, josta tyttö piti vielä ottaa kesken pois, kun lautalle tuli kiirus. Kaikenkaikkiaan saatiin kuitenkin se paras tulos tuoda kotiin, joka nyt pötköttää pakkasessa odottamassa pataa :) Suuri kiitos Hannulle Emman ohjaamisesta!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini