Nelli ja Pyry Kokkolassa 2.7.2011

Share |

Sunnuntai 3.7.2011 klo 11:55


Olimme eilen Pyryn kanssa Kokkolan KV näyttelyssä. Myös Riikka oli Ivalosta Nellin kanssa narttujen avoimessa luokassa. Riikka oli lasten kanssa lomailemassa etelässä ja näyttely sattui hyvin samalle seudulle. Pyryn näyttelyyn meno varmistui vasta edellisenä päivänä, sillä Pyry oli varapaikalla saman päivän Raahen mejä-kokeeseen.

Olimme paikalla hyvissä ajoin klo 12 paikkeilla, sillä karkkarikehien arvioitu alkamisaika oli iltapäivän puolella. Ruotsalainen Pia Lundberg oli todella tiukka tuomari, joka tutki tarkkaan mm. koiran rakennetta ja hampaita. Niinpä aikataulu oli myöhässä ja Pyrykin pääsi kehään vasta noin klo 15. Toisaalta myöhäinen ajankohta oli hyväkin, sillä näyttelypaikalla alkoi olla jo hyvin tilaa ja kehiä tyhjänä.

Uroksia oli mukana kaikkiaan 7 ja narttuja 4, Pyry oli yksin käyttöluokassa. Pyry esiintyi aivan hyvin, vaikka taas tapansa mukaan venkoili pöydällä. Pyry kun haluaa tervehtiä tuomarit iloisesti, eikä malttaisi seisoa nätisti - häntä nytkin vispasi innokkaasti tuomarin tutkimuksen aikana.

Pyry sai erinomaisen arvostelun sekä SA:n, joten jatkoimme siitä paras uros -kehään. Uroksista vain 3 sai SA:n ja Pyry sijoittui Paras uros -kisassa toiseksi sekä sai VARASERTIn ja VARACACIBIn - eli meni todella hyvin!

Pyryn arvostelu ja Hannun käännös:

4 årig hanhund av utmärkt typ o. storlek. Mycket bra prop. Fint huvud, bra överlinje. Utmärkt päls o. kondition. Rör sig bra.

Erinomaisen tyyppinen ja kokoinen 4-vuotias uros. Erittäin hyvät mittasuhteet. Erinomainen pää. Hyvä ylälinja. Erinomainen turkki ja kunto. Liikkuu hyvin.

Eli tuloksena: KÄY ERI KÄK1 SA PU2 varaserti varacacib

Nelli esiintyi omassa luokassaan erinomaisesti ja sai tuomarilta arvostelun ERITTÄIN HYVÄ niinkuin toinenkin avoimen luokan narttu. Nellillä oli todella hyvässä kunnossa, turkki oli todella erinomainen ja killsi. Ja tyttö osaa esiintyi todella hienosti kehässä Riikan kanssa!

kokkola_kv_2.7_37.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tässä Pyry ruusukkeittensa kanssa.

Lisää Kokkolan kuvia löytyy täältä

Avainsanat: näyttelyt, Nelli, Joenpenkan Eloisa-Ella, Pyry, Joenpenkan Aito-Artturi


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini