Empun viimeisimmät terveiset

Share |

Perjantai 18.2.2011 klo 10:44 - Marja J


Empun Esko-isäntä lähetti taas mukavaa luettavaa ja uuden kuvankin Empusta. Emppu on viettänyt Eskon kanssa tiiviisti aikaa Oulujärven maisemissa ja kaupugissa he ovat piipahtaneet harvakseltaan. Päivittäistä hommaa ovat kovista pakkasista huolimatta olleet lenkit ja pupujen sekä ilvesten jälkien nuuskuttelureissut.

Joulun aikaan niin lupsakan Empun maailma oli hieman järkyttynyt tomeran kääpiöpinseritytön vierailusta, josta Esko kirjoittaa niin mukavasti:

Joulun aikaan meillä oli kylässä kääpiöpinseri-narttu, joka on hyvin toimelias ja komentelevainen. Emppu oli aivan tolaltaan, seinän vierustoja pitkin kulki ja ihmetteli moista otusta. Pieni yhteenottokin oli, kun Emppu ilmeisesti sattui kulkemaan nartun "reviirin" kautta. Emppu ärähti kunnolla, mutta fyysisiä vammoja ei kummallekaan tullut. Henkisiä ehkä.

Narttu "omaisineen" lähti myöhemmin illalla kotiinsa ja näin Emppu alkoi tokenemaan. Seuraavana päivänä Emppu, liekö ollut riemuissaan tai muuten vaan kosti meille, otti ja söi pussilakan kulmat ja hajotti keinokuitutäytteisin tyynyn, jonka sisältöä se oli syönyt ties kuinka paljon. No, tästähän alkoi useamman vuorokauden mittainen ripuli. Kävimme lääkärissäkin, kun pelkäsin tukosta. Oikeilla lääkkeillä ja paastolla vatsa saatiin rauhoittumaan. Olipahan opetus tuokin.

Emppuhan on rauhaa rakastava mitä hyvätapaisin mäykkypoika, mutta tyttökoiran komentelu otti varmaan koville. Tuo petivaatteiden pureskelu pitää kyllä tulkita selkeäksi mäyräkoiran mielipiteeksi: Ei enää narttukomentelijoita tänne, minä olen täällä kunkku!

emppu_1_2011.jpg

Emppu on käynyt trimmattavana tammikuun lopussa ja sieltähän löytyi todella upea ja hyväkroppainen mäyräkoirauros!

Aurinkoista ja puuhakasta kevättä Empulle ja kotiväelle!

Avainsanat: Emppu, Joenpenkan Empivä-Emppu


Kommentit

20.2.2011 23:51  Anneli Mikkonen

Emppu vieraili isäntäväen kanssa meidän mökillä viime kesänä, vastarannalla kun olemme. Komia uroshan Emppu on ja kyllä meidän pk Riitu-neiti kovasti keimaili ja näytti kaikki naiselliset temppunsa Empulle, jäi siinä meidän leikattu Ässä karkkari toiseksi;-). Aurinkoisia kevätpäiviä toivottelee vastarannalta Riitu ja Ässä isäntäväkineen

21.2.2011 9:42  Marja J

Kiitos terveisistä, olipas tosi mukava sattuma, että olette Empun perheen mökkituttuja!

Emppu on kyllä lupsakka ja mukava poika, jo aivan pikkupentuna oli omanlaisensa koirapersoona:)

Vauhdikasta ja aurinkoista kevättä Riitulle ja Ässälle sekä kotiväelle!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini