Eetin eka jänis ja pentuaikaiset jutut

Share |

Lauantai 10.10.2009 klo 18:46 - Marja J


Tonilta tuli perjantaina mukavia terveisiä: Eeti oli ajanut ensimmäistä kertaa jänistä äänen kanssa! Ajo kesti puolisen tuntia ja sitten tuli hukka. "Kyllä lähti komeesti Eetistä ääntä, itekki oikeen yllätyin että mikä nyt oikeen tuli...", viestitti Toni.

Tänä aamuna oli sitten oikein kuva odottamassa Eetin ekasta jäniksestä! Kunnon ajoa ei ollut tänään kerinnyt syntyä, kun jänis oli lähtenyt niin vierestä. Mutta Eeti on kuulemma rohkea metsässä ja etsii riistaa innokkaasti. Kovasti oli Eeti pupua sitten riepotellut!

Tosi mukavia uutisia Eetistä! Hienoa Sari ja Toni!

Eetin_eka_janis_10.10.2009.jpg

Eeti ja isäntä onnistuneen metsästysreissun jälkeen 10.10.2009.

Jälkikirjoitus: Lauantai-iltana tuli vielä Tonilta viesti, että Eeti oli ajanut kolmea peuraa puoli tuntia, mutta pimeän tullessa ajo piti keskeyttää. :)

Aivan äsken on ilmestynyt Helena Koskentalon kirja Mäyräkoira - Koiramaailman pikkujättiläinen. Kirjasta löytyy tietoa rodun historiasta, menestyneistä mäyräkoirista ja tunnetuista kasvattajista. Lisäksi siinä on käsitelty koiran rakennetta, luonnetta ja käyttöominaisuuksia, hoitoa ja sairauksia. Kirjasta löytyy tietoa myös metsästyskoiran koulutuksesta ja erilaisista koemuodoista. - Suosittelen lämpimästi!


Lauantai 17.10.2009

Tuli taas uusia ajouutisia Eetiltä! Eeti oli ajanut tänään tunnin supia, mutta supi oli jättänyt Eetin "hukkaan" ison ojan taakse.

Hyvä juttu Eeti ja kiitos uutisista Toni!


Lauantain 24.10. 2009

Tuli Tonilta lisää mukavia kuulumisia: Eetille oli nyt kaadettu supi!Poika oli haukkunut ja juossut lenkkiä pienessä taimikossa, josta supi oli sitten löytynyt katajan alta. Yhteistyö Eetin ja Tonin kanssa tuntuu alkaneen mukavasti ja Eeti osaa nuoresta iästään huolimatta hakeakin jo hyvin.

Mukavia jahtireissuja teille Eeti ja Toni!


 

eeti_uimahommissa.jpg

Eeti uimahommissa

Eetin kuulumisia 26.9.2009

Toni kirjoitteli Eetin viimeisimpiä kuulumisia: "Viime viikolla Eeti oli jo ensimmäisen rusakon perässa. Vähän matkaa uskalti mennä perässä mutta sitten tultiin vaudilla takaisin... Rokilla saatiin 2 vkoa sitten mäyrä, Eetikin kävi mäyrän raatoa haukkumassa pariin otteeseen. Kauriin jälkiä ei eeti ole vielä päässyt haistelemaan kun ei olla nähty vielä yhtää.. "


Eetin kuulumisia 1.7.2009

Toni kirjoitteli Eetin kuulumisa ja lähetti muutaman kuvan koirakaveruksista. "Eeti on kasvanut kovasti ja uimassakin ollaan käyty. Eeti nosti ensimmäisen kerran jalkaa viime viikolla kun kävi pissillä. Ruoka on maistunut Eetille koko ajan erittäin hyvin. Aina kun ruokaa laitaa niin Eeti istuu koko ajan lattialla ja ootta jospa sitä jotain murusia tippuisi lattialle."

Eeti ja Roki näyttävät jo ystävystyneen - välillä vähän painitaan ja siotten levätään omassa rauhassa!

Terveisiä vaan terhakalle Eetille ja kotiväelle! - Tulipa ihan ikävä tuota vauhtiveikkoa!

eeti_ja_roki.jpg

Eeti_ja_Roki_2.jpg

 

Eetin kuulumisia 7.6.2009

Eeti tulee kuulemma hyvin toimeen perheen Roki-terreirin kanssa, mutta taitaa Rokilla olla Eetissä aika lailla kestämistä! Eeti kuulemma omii lelut itselleen, komentelee Rokia ja roikuu tämän kaulassa. Eeti oli kyllä vauhdikas poika pentukotonakin... Koitahan kestää Roki!

Myös Eeti kasvaa kovaa vauhtia. Eetikin kävi lääkärissä näyttämässä korviaan, mutta onneksi niissä ei ollut tulehdusta kuten Emmalla ja Nellillä. Kuten muutkin pennut, Eeti tykkää olla autossa ja nukahtaa kuulemma heti kun auton käynnistää. Taisi olla pennuille ihan opettavaista kun kävimme koko sakin kanssa kaksi kertaa eläinlääkärireissulla Oulussa.

kauppinen_eeti_2.jpg

Eetin kuulumisia 19.5.2009

Eetin kotimatka Saarijärvelle meni hienosti. Toni ja Sarin velipoika käväisivät menomatkalla Kivijävellä sukulaisissa, jossa Eeti jo leikki kääpiövillakoiran kanssa. Eeti on tutustunut myös Sarin ja Tonin vanhempaan uroskoiraan (jackrusselin ja saksanmetsästysterrierin sekoitus), joka on luolametsästyskäytössä ja osoittautunut hienoksi metsästyskaveriksi.

Eeti on tosi vauhdikas ja touhukas kaveri. Poika oli jo komennellut kahta kissaa, jotka olivat tulleet liian lähelle aitausta. Eetihän oli pentukotona paras sanomalehdelle pissaaja ja nyt poika on jo tehnyt suurimman osan tarpeistaan ulos - hienoa Eeti!

 

Avainsanat: Eeti, Joenpenkan Etevä-Eeti, ajometsästys, metsästys


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini