Kokkolan KV:n kuulumisia

Share |

Sunnuntai 5.7.2009 klo 20.13 - Marja J


Lauantaina piipahdettiin Kokkolassa Pyryn kanssa. Nora ja Miro jätettiin vahtimaan taloa, ja hyvin homman hoitivat! Itse olin nyt ensimmäistä kertaa näyttelyssä Kokkolassa, mutta Hannuhan kävi Miron kanssa hakemassa sieltä kaksi vuotta sitten sen "yllätyshylätyn". Nora hoiteli silloin vastasyntyneitä A-pentuja ja minä jäin tietenkin kotimieheksi.

Matkalla muistelin, kuinka mukava Miron kanssa oli kiertää näyttelyitä. Miro todella nautti esiintymisestä ja oli kuin toinen koira kehässä - todellinen hurmuri ja komistelija! Kehän ulkopuolella Miikku saattoi saada hepuleita, veti hihnassa ja oli rauhaton, mutta kehässä se oli aina tosi hienosti. Ehkäpä vielä joskus käväisemme muistelemassa menneitä jossain mätsärissä Miron kanssa.

Tapansa mukaan Pyry olisi koko ajan vain haistellut nurmikkoa nenä maassa kiinni ja viipottanut paikasta toiseen. Ikävä kyllä, emme päässeet taaskaan tutustumaan kehään ennen omaa vuoroa, ja pelkäsinkin, että homma menee ihan haisteluksi. 

Pyry oli nyt ensimmäistä kertaa kehässä isojen poikien kanssa. Kaikki muut neljä kilpakumppania olivat yli vuoden Pyryä vanhempia. Pyry on kehässä aina vain paremmin! Poika oli ihan rauhassa, eikä yrittänytkään uhitella muille pojille, eikä häntäkään ole antennina pystyssä koko aikaa - hienoa Pyry! Pöydällä se kiemurtelee (varsinkin kun naistuomari kopeloi), eikä malttaisi seisoa nätisti paikallaan. Jospa iän myötä myös kärsivällisyys kasvaisi.... Onneksi Pyryn kanssa ei tarvitse hermoilla nurmikentällä, sillä poika ei ole tullut Nora-äitiinsä, joka aina nurmikentällä pomppii kuin jänis!

Ruotsalainen tuomari oli tosi tarkka ja tiukka. Seitsemästä uroksesta vain valio- ja veteraaniluokan valiot saivat ERIn. Pyry sai EHn ja oli luokassaan kolmas.

kokkola_4.7.2009_marko_laine.jpg

Odottelemme vuoroa Pyryn kanssa

kokkola_4.7.2009_seisoo-400.jpg

Ja pöydällä....

kokkola_4.7.2009_2_marko_laine.jpg

Pyry ei tykkää, että sitä asetellaan. Pyynnöstä "jalat taakse" Pyry laittaa jalkansa nätisti - jos laittaa....

kokkola_4.7.2009_kehss-400.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja sitten viimeiset kierrokset kilpailuluokassa.

Mukava oli taas tavata tuttuja! Kiitokset Markolle kuvista ja rapsutuksia Imsalle ja Pablolle!

 

Avainsanat: näyttelyt, Pyry, Joenpenkan Aito-Artturi