Noran poika Mauri kävi kylässä

Share |

Lauantai 9.5.2009 klo 23:02 - Marja J


Noran ja Pipon Mauri-poika (Joenpenkan Arvo-Aapeli) Tupoksesta kävi kylässä, kun isäntäväki Tiina ja Sami kävivät katsomassa Noran uusia pentuja. Kylläpä Maurista oli tullut komea poika! Mauri on tosi hyvässä kunnossa ja sutjakka.

Mauri oli talvella paljon Samin kanssa hiihtolenkeillä ja muutenkaan ei virta kuulemma pojasta lopu. Mauri on taas aloittanut jalkapallokauden ja seuraa ilmeisesti Nora-mamman jälkiä taitavana kuonopallon pelaajana.

Mauri on myös innokas metsällä ja osakin jo sujahtaa vikkelästi ahtaisiinkin koloihin. Vielä Mauri ei kuitenkaan ole päässyt tosi toimiin luolametsästyksessä, mutta eiköhän sekin päivä vielä tule, kun Sami on niin innokkaasti viemässä Mauria metsälle. Ajohommiakin poika on aloitellut.

Tiina on itse trimmannut Maurin ja poika näyttääkin tosi hyvältä. Mauri ei oikein tykkää nyppimisestä, eikä myöskään kynsien leikkaamisesta - ikävä kyllä tässäkin mallia on otettu Nora-mammasta...

Mauri odotteli autossa, kun pennut katsastettiin, mutta lopuksi poika pääsi tekemään tuttavuutta Pyry-veljen kanssa. Pienoinen uhittelu ja kuloheinän potkiminen alkoi molemmilla pojilla heti. Pyry on olevinaan tosi kova kundi, eikä Maurikaan kuulemma pelkää isompiaan. Mutta epäilenpä, että pojat olisivat lopuilta saattaneet viihtyä hyvinkin yhdessä, kunhan olisivat tutustuneet toisiinsa paremmin.

Hyvää jatkoa ja mukavaa kesää Maurille sekä Tiinalle ja Samille!

mauri_8.5.2009_3.jpg

Lisää kuvia Maurista löytyy täältä:

Avainsanat: Mauri, Joenpenkan Arvo-Aapeli


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini