Noralla nyt 54 päivää odotusta takana

Share |

Torstai 12.3.2009 klo 13:44 - Marja J


Tänään tulee täyteen 54. odotuksen päivä, jos lasketaan päiviä toisesta ja onnistuneemmasta astutuskerrasta. Mamma-Nuukkis voi oikein hyvin ja liikkuukin vielä oikein mielellään. Vauhti on kyllä jo hieman hidastunut, mutta välillä pitää ottaa  kunnolla juoksuaskeleitakin. Ruoka on maistunut koko odotuksen ajan hyvin, mitä nyt muutamana päivänä 3. ja 4. viikon paikkeilla oli huomattavissa hieman heikotusta.

Pesukone siirrettiin viime viikonloppuna kodinhoitohuoneesta pesuhuoneeseen ja tehtiin tilaa pentulaatikolle. Nyt ei tarvinnut ruveta rakennushiommiin, kun laatikko oli jo valmiina. Jonkin verran olen ommellut alusia vanhoista lakanoista ja päiväpeitteistä valmiiksi.

Nora on saanut jo oleilla yksikseen omassa rauhassaan veräjän takana talon toisella puolella keittiössä, kodinhoitohuoneessa, pesuhuoneessa ja saunassa lauteitten alla. Eivätpähän pojat ole häiritsemässä ja lähtörutiinitkin sujuvat rauhallisemmin, kun Nora mamma ei ole vaatimassa äänekkäästi kaikkia nameja itselleen. Nora on jo makoillut pentulaatikossa. Täytynee laittaa siihen vielä kattoverho, jonka alla hämärässä Nora tykkäsi viimeksikin oleskella.

n_maha_10.3.2009.jpg

Nora ja maha 10.3.2009

n_ruoka_maistuu_10.3.2009.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ruoka maistuu tosi hyvin.

n_testaa_pentulaatikkoa_12.3.2009.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nora makoilee pentulaatikossa.

Avainsanat: E-pentue, Nora, Rowanberrie´s Feenix


Kommentit

16.3.2009 22:05  Outi & Fanni

Paljon ja paksusti vointeja Noralle viime metreille!
Odottelemme jännityksellä H-hetkeä ;)

19.3.2009 18:46  Marja J

Kiitokset terveisistä! Fanni siellä lopetteleekin jo omaa äitiyslomaansa, hommat on tehty ja kevätpuuhat kotona odottavat.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini