Näyttelykuulumisia Torniosta

Share |

Perjantai 15.8.2008 klo 10:19 - Marja J


Viime sunnuntaina 10.8. olimme Tornion kv:ssä Pyryn kanssa. Mukana oli myös Pyryn velipoika oululainen Aku (Joenpenkan Aarni-Aukusti) ensimmäisessä näyttelyssään. Olimme harjoitelleen pari kertaa poikien kanssa yhdessä kehän kiertämistä, sillä Hannu oli lupautunut esittämään Akun. 

Keskiviikkona ennen näyttelyä pidimme harjoitukset tuossa Ala-Temmeksen nuorisoseuran talon urheilukentällä, jossa oli paljon palveluskoiraväen jättämiä hajuja. Aku kyllä osasi käyttäytyä tosi hyvin, mutta tuo meidän Pyry saisi parantaa kehäkäyttäytymistään. Liikkuminen ja esiintyminen menee ihan hyvin, mutta jos toiset pojat tulevat liian lähelle, silloin ärähtää Pyry!

Kisapaikalla Aku taisi olla vähän ihmeissään vilinästä ja koirapaljoudesta, mutta pysyi tyynenä ja käyttäytyi kuin herrasmies. Pyrykin malttoi olla melko mallikkaasti, mutta kerran piiti kehässä rimpuloida ja ärähtää takana tulevalle.

Uroksia oli mukana vain neljä, joista kolme oli junnupoikaa ja yksi monivalio. Kaikki pojat saivat EH:n, Pyry oli kakkonen ja Aku kolmonen kilpailuluokassa. Ainut ERI meni sitten tuolle valiokoiralle.

Nyt on kuudesta pennusta puolella näyttelytuloskin, mikä on tosi mukavaa!

Kasvattien näyttelytulokset löytyvät nyt omalta sivultaan, täältä:

aku_ja_pyry_n_harkoissa.jpg

Tässä ollaan harjoittelemassa meidän pihassa. Pyry mökötttää taka-alalla....

Näyttelykuviakin ollaan tilattu, laitan niitä myöhemmin sivuille.

 

Avainsanat: näyttelyt, Aku, Joenpenkan Aarni-Aukusti, Pyry, Joenpenkan Aito-Artturi


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini