Joenpenkan A-pentue 1-vuotta 29.6.2008

Share |

Lauantai 28.6.2008 klo 14:02 - Marja J


PALJON ONNEA  AKU, AARETTI, PYRY, ANSU, MAURI JA ANI!

Kaikkea hyvää ja mukavaa mäyräkoiran elämää jatkossakin!

Toivottaa Joenpenkan väki


Noran ja Pipon (Freunds Kaneelboom) kuusi pentua: Joenpenkan Aarni-Aukusti (Aku), Aimo-Aaretti (Aaretti), Aito-Artturi (Pyry), Armas-Anselmi (Ansu), Arvo-Aapeli (Mauri) ja ainut tyttö Anni-Ainokainen (Ani) syntyivät vuosi sitten. Noran synnytys käynnistyi perjantaiaamuna ja pennut saatiin lopulta onnellisesti maailmaan Limingassa kahden eläinlääkärin avustamana iltapäivällä. Pentue on Noran ensimmäinen, mutta valitettavsti ikimuistoisen ja hurmaavan Pippo-isän viimeinen, sillä Pippo menehtyi hukkumisonnettomuudessa joulun alla 2007.

Noran odotuskuvat löytyvät täältä:

Ja pentukuvat täältä:

Kaikki pennut Jämsän Aarettia lukuunottamatta asustelevat Oulun seudulla ja kaikista pennuista on tullut touhukkaita, sosiaalisia ja mukavia koiria. Aaretti on ollut jo ihan "mäyräkoiranoikeasti" luolametsällä ja Mauri sekä Aku ovat myös aloitelleet erähommia ja päässet haistelemaan karvaturreja. Aku ja Pyry ovat puolestaan käyneet jo muutaman kerran sytyttelemässä Oulun Haukkukeitaalla luolaharjoituksissa. Pennuista Ani ja Pyry ovat jo tutustuneet näyttelyhulinaan mätsäreissä ja ihan oikeissakin näyttelyissä ja myös Aku aloittelee näyttelyhommat elokuussa. Pyryn kanssa on tarkoitus myös aloitella mejä-touhuilut.

Anin ja Pyryn näyttelytietoja löytyy jo KoiraNet-jalostustietojärjestelmästä, täältä:

Anin emäntä Kastehelmi on kirjoittanut tarinan Anin elämästä  pentuajoista tähän kevääseen. Juttu avautuu tästä:

Kiimingin Koiraharrastajat ry:n jäsenlehdessä 19.3.2008 on mukava juttu, kun Ani lähtee suureen maailmaan eli Ani pentunäyttelyssä Helsingin Kaapelitehtaalla 2.12.2007. Jäsenlehdessä kerrotaan myös Anin "isosiskon" Kiran harrastamasta kaverikoiratoiminnasta. KiiKon Jäsentiedote 1/2008 avautuu luettavaksi tästä: 

ani4_kesak_2008.jpg

Herttainen kesätyttö Ani. Voi, miten nätisti Ani taas seisoo. Ja, katsokaapas Anin ja Kiran yhteiskuvaa Anin omilla sivuilla.....

Kuva: Kastehelmi Kakko

pyry_28.6.2008.jpg

Pyry on niin vauhdikas kaveri, että poseerauskuvia on tosi hankala saada!

pyry_2_28.6.2008.jpg

Pyryllä on kuuma, kun on taas pitänyt vetää rallia pihassa Miron kanssa.

pyry_ja_mamma_28.6.2008.jpg

Nora-mamma ja Pyry. Molemmilla on yhteinen harrastus - herkuttelu! Noran kuontalo odottaa näyttelytrimmausta. Pojat makoilevat aina trimmauspöydän alla, kun Noraa siistitään. Pentujen synttärit Nora-äippä viettää työn merkeissä Pyhännällä MEJÄ-kokeissa.

 

pyry_ja_miro_painivat_28.6.2008.jpg

Miro ja Pyry taas painimassa. Poikien suurin huvi on kiusata toista ja pihistää puruherkut toisen kuonon edestä.

 

Jutut ja kuvat muistakin pennuista ovat tervetulleita!

 

Avainsanat: A-pentue


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini