PENTUPORINAA

Share |

Torstai 13.12.2007 klo 11:45 - Marja Junttila


Ani eli Joenpenkan Anni-Ainokainen on tehnyt jo ensimmäisen näyttelymatkansa Helsinkiin. Kastehelmi esitti Anin hienosti Kaapelitehtaan pentunäyttelyssä 2.12. Ani täytti 5 kuukautta vain muutama päivä ennen ensiesiintymistä ja taisi olla koirista nuorimpia. Ani oli selvinnyt loistavasti myös junamatkasta, eikä ollut paljon hätkähtänyt pääkaupungin hulinaa.

Näyttelytulos oli luokassa 5-7 kk PEK 2, eli Ani tuli neljän narttupennun ryhmässä toiseksi, mutta ei saanut kunniapalkintoa.

Tuomarina Näyttelyssä oli Päivi Eerola ja Anin näyttelyarvostelu oli seuraavanlainen. 

Seistessä parempi kuin liikkeessä. Hyvät mittasuhteet. Selvä sukupuolileima. Narttumainen pää. Riittävä kaula. Etuasentoiset lavat. Lyhyt olkavarsi. Selässä pehmeyttä liikkeessä. Kauniilla tavalla edukseen esitetty. Reippaat liikkeet.

Kiitokset Kastehelmelle Anin erinomaisesta hoidosta ja treenauksesta.


Aaretti eli Joenpenkan Aimo-Aaretti Jämsässä on päässyt nokatusten jo supin kanssa. No, supi ei ollut enää onneksi kovin villinä, joten ensi tapaaminen hoitui turvallisesti. Anne oli aloitellut jo Aaretin trimmausta (kuten kuvasta näkyy) ja homma jäi kesken, kun pojalle tuli tosi paljon mielenkiiintoisempaa hommaa. Aika ärhäkältä näyttää Aaretti!

aaretti_supin_kanssa_10.2.2008.jpg

 


2.12. kävimme ihan tässä lähellä Tupoksessa tervehtimässä Mauria eli Joenpenkan Arvo-Aapelia. Pyry oli mukana ja aikamoiseksi ralliksi meni vierailu velipojan luona. Pyry ja Mauri muistuttavat eniten toisiaan, sillä molemmilla on melko niukka turkki. Kymmenvuotias Taku-sakemanni seuraili poikien hommia rauhallisena vierestä. Mauri oli kunnostautunut mäyräkoirien uusiutuneen hammaskaluston testauksessa ja jykertänyt petipaikkansa takana olevaan seinään pienen kolon. Taitavat kaikki pennut olla nyt siinä pahimmassa termiitti-iässä, kun Anikin oli jyrsinyt kännykästä nappuloita irti. Meillä taas kuluu puruluita säkkikaupalla, kun on vielä muitakin jyrsimisintoisia kuin tuo Pyry.

pyry_ja_mauri.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ei saatu pojista parempia kuvia, kun ajelivat melkein koko ajan toisiaan takaa ja painivat "poikapainia"! Tässä kuvassa niskan päällä vuorostaan Mauri.

Avainsanat: A-pentue, Ani, Joenpenkan Anni-Ainokainen, Mauri, Joenpenkan Arvo-Aapeli, Aaretti, Joenpenkan Aimo-Aaretti


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini