CurlyCo Where Is My Fox MUSU

Sivu päivitetty 9/2018

Juttua Mususta sekä koe- ja näyttelytulokset


CurlyCo Where Is My Fox s. 6.1.2013

Isä: C.I.B. FI KVA-L FI MVA EE MVA Ilko von der Dachsschlucht (Kennel Freunds)

Emä: CurlyCo Sweetie Fox

Kasvattaja: Sari Vottonen, Vihti

LUE LISÄÄ:

Musu sijoitusnarttuna Joenpenkan kennelissä 5/2013 - 6/2016

Tämän reippaan ja rauhallisen sijoitustytön työnimenä oli pentukotona CurlyCo-kennelissä Pusu, sillä tyttö on todella seurallinen pusuttelija ja tykkää istua sylissä. Hain Pusun junalla Helsingistä tänne pohjoiseen Joenpenkan kennelin vahvistukseksi. Pusu ehti olla meillä hakureissun jälkeen vain vajaan vuorokauden, mutta valloitti mukavalla ja rauhallisella luonteellaan heti meidät kaikki! Omassa kodissaan Pusu sai uuden nimen Musu.

Musu asui sijoituskodissa Rantsilassa Siikalatvalla Terhi ja Jarmo Tuomelan perheessä. Tytön uuteen laumaan kuuluivat myös ajokoiria ja parsonrusselinterrieri. Sijoituskoiran kotoa löytyy monipuolista koirakokemusta ja tuttuja ovat mm. VERI-, MEJÄ-kokeet, näyttelyt sekä tietysti monipuolinen metsästysharrastus.

musu_29.6_3.jpg

Musun emäntä Terhi kirjoittaa:

Musu on ensimmäinen mäyräkoiramme. Rotua oli mietitty jo pitkään. Halusimme näppärän kokoisen monitoimikoiran jonka kanssa voi käydä metsällä, harrastaa kaikenlaista muutakin ja tietysti mukavan lemmikin. Kun pennun hankintaa alettiin tosissaan suunnitella, olin yhteydessä Marjaan, ja lopulta löytyi Musu joka tuli meille sijoitukseen.

Meillä on myös suomenajokoirat Samu, Karu ja Mökö sekä parsonrussellinterrieri Jeppe. Musu on sopinut laumaan oikein hyvin ja tulee mainiosti toimeen myös 3-vuotiaan ihmislapsen ja kissamme kanssa. Kissat tosin kiinnostavat siinä määrin, että vieraiden kisujen on syytä olla varuillaan..

Musu on oikein tomera ja reipas pentu. Harrastuksista on aloiteltu jo näyttelyihin treenaamista, myös uimista ja vähän noutamista vedestä on kokeiltu ja verijälki tehty. Nenä toimii ja nuuskuttelu on Musun mielipuuhaa.

Kun metsästyskausi alkaa, lähdetään kokeilemaan miten ajohommat kiinnostaa. Loppuvuodesta varmaan käydään ensimmäisissä näyttelyissäkin. Jälki- ja vesiriista harjoituksia on tarkoitus jatkaa ja toivottavasti tulevaisuudessa päästään kokeisiin testaamaan taitoja.

Musu on siirtynyt Tuomeloitten omistukseen kesällä 2016

Musun ja Pyryn (FI KVA-L FI JVA SE JVA Joenpenkan Aito-Artturi) pennut, Joenpenkan O-pennut, syntyivät 8.4.2016 ja sijoitussopimuksen mukaan Musu siirtyi pentueen jälkeen kokonaan Tuomeloitten omistukseen. Musun myöhempiä vaiheita voi seurata nyt Jokitien kennelin facebook-sivuilta ja Instagramista.


curlyco_where_is_my_fox_s._6.1_20.jpg

Musu toukokuussa 2013

Musu blogissa: Curlyco Where Is My Fox

Musun kuvakansiot

Musu KoiraNetissä

Kennel Curlyco, Vihti


KOETULOKSET

musu_16.9_2_c.jpg

METSÄSTYSKOIRIEN JÄLJESTÄMISKOE - MEJÄ

MEJÄ-koe, Tyrnävä 5.8.2015, KARLSTRÖM JUHA

 • MEJÄ AVO0

Kokeen pöytäkirja

LUOLAKOIRIEN TAIPUMUSKOE - LUT

Musu on A-koetta vaille FI KVA-L


LUT-koe, Oulu 30.1.2016, AIRIAINEN KARI

 • LUT0

Musun juoksu oli juuri alkanut, eikä tyhjä luola nyt kiinnostanut ollenkaan

LUT-koe, Oulu 4.10.2015 CARLSON JOHAN

 • LUT0

Musu antoi liikaa ääntä ja intohaukkua tyhjän luolan tarkastuksessa, eikä päässyt varsinaiseen riistakokeeseen


LUT-koe, Kiiminki 14.8.2015, AIRIAINEN KARI

 • LUTC 36 pistettä

Kokeen päytäkirja


LUT-koe, Oulu 31.1.2015, AIRIAINEN KARI

 • LUTC 39 pistettä

LUT-koe, Oulu 1.2.2915, CARLSON JOHAN

 • LUTC 36 pistettä

Kokeitten pöytäkirjat


LUT-koe, Oulu 8.11.2014, MUSTALAHTI JANI

 • LUTB 43 pistettä
 • Kokeen lupaavimman koiran palkinto

Kokeen Pöytäkirja


LUT-koe, Oulu 14.9.2014, CARLSON JOHAN

 • LUTB 42 pistettä
 • Kokeen lupaavimman koiran palkinto

Kokeen pöytäkirja, sivu 2


LUT-koe, Oulu 13.9.2014, CARLSON JOHAN

 • LUTD 32 pistettä
 • LUO1 hyväksytty

Kokeen pöytäkirja, sivu 1


NÄYTTELYTULOKSET


KÄY ERI KÄK1 SA PN1 SERT ROP, Kajaani RN 1+4/6 AHLMAN-STOCKMARI TANYA

Erinom. rotutyyppiä oleva, tasapainoisesti rakentunut narttu. Oikeanlainen pää. Vahva kaula, selvä säkä. Tasapainoiset kulmaukset. Erinom. pitkä rintakehä. Ei tänään parhaassa mahdollisessa karvapeitteessä. Liikkuu hyvin takaa, yhdensuuntainen eturaajojen liike. Kokonaisuudessaan voisi olla hieman jäntevämmässä kunnossa.

Musu_Oulu_KV_12.7.2015_c.jpg


KÄY ERI KÄK1 SA PN4, Oulu KV 12.7.2015 STÅHLBERG PERTTU

Hyvä koko, riittävä raajaluuston vahvuus. Erinomainen tyyppi ja mittasuhteet. Silmät saisivat olla tummemmat. Riittävä eturinta, alaosastaan liian kapea rintakehä, jonka vuoksi eturaajat kääntyvät ulospäin. Lyhyt ja turhan pysty olkavarsi. Karva saisi olla karkeampi, liikkuu tasapainoisesti hyvällä askelpituudella.

KÄY ERI KÄK2 SA, Oulu KV 11.7.2015 LOBAKIN VICTOR

Good size and proportions. Good coat quality. Feet could be more stronger. Correct proportions and expression of head. Enough strong topline in movement. Good movement.

liminka__1_medium.jpg

NUO ERI NUK1 SA PN2 SERT, Liminka RN 30.8.2014 PAUNOVIC DUSAN

19 months. Nice elegant young female correct in type. Correct female head elegant neck. Enough chest & bones for age. Could be stronger in front. Good topline & behind angulation. Front moving should be better, correct from silhouette side.
19 kk. Miellyttävä elegantti nuori narttu. Hyvä tyyppi. Hyvä narttumainen pää, elegantti kaula. Ikäisekseen riittävät rinta ja luusto. Etuosa voisi olla voimakkaampi. Hyvä ylälinja ja takakulmaukset. Etuliikkeet saisivat olla paremmat, hyvä siluetti.

NUO EH NUK3, Oulu KV 13.7.2014 SAVOLAINEN TUULA

1,5 v narttu. Saa vielä ylälinjaltaan vakiintua sekä seistessä, että liikkeessä. Hyvä pään pituus. Tummat silmät. Pehmeä, niukka partakarvoitus. Eturintaa tarvitaan lisää. Tilava, pitkä rintakehä. Hieman pitkä lanne. Hyvä, vahva lantio. Lyhyet, suorahkot olkavarret. Riittävästi kulmautunut takaa. Hyvä häntä. Kapeat etuliikkeet. Sivuliikkeessä askel saisi olla tehokkaampi. Hyvä runkoturkki, raajoissa pehmeämpi karva.

KUVIA

JUN EH JUK2, Oulu KV 18.5.2014 HAGSTRÖM GERTRUD

Feminin huvud och uttryck, lite stora ögon. Bra hals. Skulle ha rakare framben. Lite knappa vinklar. Lite plant kors och hög ansätta svans. Bra päls för kroppen, men alltför mjuk på benen. Rös sig väl från sidan men fransyskt fram.

KUVIA


TERVEYS

 • Silmät tarkastettu 30.12.2014, Kaisa Wickström: ei perinnöllisiä silmäsairauksia