HYVÄÄ UUTTA VUOTTA!

Sunnuntai 3.1.2010 klo 18.49 - Marja J

Hyvää Uutta Vuotta 2010!

 

 Onnellisia hetkiä ja puuhakasta koiran elämää!

Menestystä sekä  hyviä kokemuksia niin näyttelyissä, kokeissa kuin metsälläkin!

Kaikkea hyvää kasvateille ja heidän perheilleen sekä kaikille koiratutuille!

 

toivottaa Joenpenkan väki

 

Keväällä 2009 tärkeimpänä tapahtumana oli Noran pentujen odotus. Noran viimeisen eli E-pentueen vaiheita onkin seurattu tiiviisti viime vuoden aikana. Kaikki pennut saivat todella passelin mukavat ja harrastavat kodit! Pennuista on kasvanut terhakoita ja mukavia perheenjäseniä, jotka tuntuvat olevan kovasti kiinnostuneita myös riistasta. Eetille ja Emmalle on jo saatu kaatojakin ja myös muut pennut ovat kiinnostuneita ajo- ja luolahommista.

Kiitokset E-pentujen omistajille yhteydenpidosta - mukavista jutuista ja valokuvista!

Kesällä ja loppuvuodesta keskityttiin Pyryn koehommiin ja kaikkien neljän koiran kanssa on yritetty käydä myös metsällä mahdollisuuksien mukaan. Pyryn näyttelykäynneistä tuloksina ovat: 1 x ERI, 5 x EH, 1 x H sekä Norjasta ERI ja kunniapalkinto.

Pyry kävi ensi kertaa myös MEJÄ-kokeissa ja tulokseksi tuli hienosti kesäkuussa AVO 2 ja elokuussa AVO 1. Elokuun alussa luolataipumuskokeista tuli tulokset 2 x LUT B, luonnonluolantarkastus sekä syyskuussa LUT C. Elokuussa eksyimme Pyryn kanssa myös luonnetestiin ja sieltä tuli hyvät pisteet +140. Pyrystä tuli myös isä, kun Kuusamossa syntyivät Setsun kenneliin Pyryn ja Setsun Rassin 7 pentua heinäkuussa.

Sijoitustyttö Ani menestyi Kastehelmen kanssa näyttelyissä todella hyvin tuloksilla: 5 x ERI, 3 x EH. PN-kilpailussa Ani oli neljä kertaa nartuista neljänneksi paras! Sijoitustyttö Emma kävi myös ensimmäisessä näyttelyssään elokuussa Pauliinan kanssa ja sai kunniapalkinnon.

Lämpimät kiitokset Kastehelmelle, Pauliinalle ja Karille aktiivisuudesta, sijoitustyttöjen Anin ja Emman erinomaisesta huolenpidosta, koulutuksesta, näyttelyharrastuksesta sekä metsästystreeneistä!

 

Hyvän Uuden Vuoden toivotukset myös A-pojille Aaretille ja Maurille sekä kotiväelle!

Menetyksiä ja suurta suruakin on ollut, sillä Noran A-pentueesta menehtyivät veljekset Aku ja Aksu vain muutaman päivän välein lokakuun alussa.

Lämpimin ajatuksin poikia ja heidän perheitään muistaen!

Olemme taas aloittelemassa uutta vuotta, mitähän se mahtaakaan tuoda tullessaan?

Koepuolella Pyry on menossa LUT A-kokeeseen jo nyt tammikuussa ja koetamme saada kolmannen käyttövalion taloon. Varmasti jatkamme myös hyvin alkanutta MEJÄ-harrastusta koiriemme kanssa unohtamatta tietenkään näyttelyitä ja metsästysreissuja.

Jospa alkaneen vuoden aikana olisi mukavaa tarinoitavaa myös pentulaatikosta. Elämä jatkuu Joenpenkalla vauhdikkaasti niin kuin edellisenäkin vuonna kaikenlaista mukavaa koirien kanssa hommatessa.

jouluk_2009_10.jpg

Tässä hauskasta koiraharrastuksista esimerkkinä "emäntä-koira" -jumppa! Ensin vatsakumpareen pienennystä kymmenen kilon mäyräkoirapainoilla. Etualalla myös hieman keveämpi eli 9 kilon puntti. Koirat kiusaavat emäntää, jos vain yrittää punnertaa lattialla. Miro hyppii mahan päälle, Nora nuolee sieraimet ja naaman ja Pyry sukeltelee polvitunnelista.

 

Avainsanat: vuosi 2009, vuoden 2009 tulokset