OSTYllä toimintaa mäyräkoirille!

Share |

Maanantai 11.10.2021 klo 14.17 - Marja J


OSTY tarjoaa toimintaa myös muille roduille:

Tervetuloa mäyräkoirat!

Tervehdys OSTYn mäyräkoiraväki!

Nyt on tullut OSTYlle niin paljon ehdotuksia ja pyyntöjä erilaisesta mäyräkoiratoiminnasta, että mietintämyssyt on laitettu päähän, ja paljon toimintaa tulossa. Ja jos jotakin muuta tulee mieleen, ehdota, ja toteutetaan yhdessä!
 

Lokakuun mäykkytapaaminen täyttyi hetkessä ja uusia tapaamisia järjestetään heti lähitulevaisuudessa. 

OSTYn mäyräkoirille suunnattua toimintaa

Kokeneen handlerin, kasvattajan Ilpo Ojalan näyttelykoulutus järjestetään 7.11. mäyräkoirien esittäjille. 

Käyttöpuolen koulutuksista vastaa Taina Turska ja silloin pääsemme kuulemaan MEJÄ:stä ja MÄAJ:sta teoriassa ja keväällä treenaamme ihan käytännössä. MEJÄn viime kevään teoriakoulutus on edelleen saatavilla sähköpostosoitteesta osty.meja@gmail.com. OSTY järjestää myös terrierien ja mäyräkoirien vesiriistatreenejä ja -kokeita. 

Johan Carlson on luvannut opastaa minimäykkyjä PIKA:n saloihin, ja heti lumien sulaessa pääsemme taas treenaamaan. Talvella putkitreenejä on mahdollista järjestää Johanin opastuksella myös Toppilan hallilla. Kerro, jos olet kiinnostunut!

Kevättalvella Marika Krapu pitää jälleen karkeakarvaisten mäyräkoirien trimmauskurssin, josta on tykätty ja uutta odotetaan.

Ja ihan vinkkinä mäykyille: Osty järjestää myös LUT-treenejä ja koulutusta. Sinne ovat normikokoiset mäykyt tervetulleita. Seuraa ilmoittelua! 

Tarkempia tapahtumatietoja tulossa myöhemmin – seuraa OSTYn Facebook- ja kotisivuja. OSTYn koulutuksista ja tapahtumista saat halutessasi tiedon suoraan omaan söhköpostiisi. Laita viestiä, jos haluat postituslistalle: ostyninfo@gmail.com

Toivotaanpa, että kaikki toteutuvat, ja mahdutaan mukaan kaikkiin kiinnostaviin koulutuksiin! Ja jos ei mahduta, sitten järjestetään useampia. 

Tervetuoa mukaan mäyräkoiraväki!

Yhteyshenkilö: Ulla Henriksson, ulla.henriksson1@gmail.com

OSTYn kotisivut

 

Avainsanat: koiraharrastukset, OSTY, Oulun Seudun Terrieriyhdistys