Täällä taas pitkästä aikaa!

Share |

Perjantai 25.11.2016 - Marja J


Riitu_Elli_Roihu_Ossi_Poke_ja_Jysy.jpg


Työntäyteinen ja mukavan hulinan täyttämä pentukevät on mennyt. Mutta niin on mennyt vauhdilla myös kesä ja syksykin ja talvea tässä kovasti odotellaan. Joenpenkan kotisivujen päivittäminen on valitettavasti jäänyt vähäksi aikaa, mutta nyt siihen tulee muutos ja aion olla ahkerammin myös täällä kotisivujen puolella.

Kotisivut pitääkin laittaa nyt ihan uuteen malliin, poistaa kaikki vanhentuneet asiat, päivittää sivuja ja miettiä myös uusia painotuksia ja julkaisutapoja. Näyttää siltä, että keskustelu ja kiinnostus on siirtynyt pitkälti someen, jossa on helppo ja nopea jakaa uutisia ja kuvia, helpompi reagoida ja vaihtaa ajatuksia. Joenpenkan sivuilla on kuitenkin päivittäin paljon kävijöitä ja haluan pitää myös nämä sivut tuoreena ja kinnostavina, vaikka sivujen päivitys onkin facebookia työläämpää.

Facebookissa Joenpenkan ryhmässä
(suljettu ryhmä, johon voi halutessaan jättää liittymispyynnön) on kuitenkin elävä ryhmä ja ajantasainen ilmoitustaulu, täynnä mukavia terveisiä Joenpenkan kasvateista ja varsinkin viimeisimmistä O-pennuista. Myös omalla seinällä facebookissa on paljon julkisia päivityksiä pentukevään ajalta. Sielläkin voi käydä kurkkimassa.

Tässä vielä Joenpenkan kauan ja hartaasti suunniteltu ihana Onnenpentue, Musun ja Pyryn jälkikasvu virallisine nimineen ja kutsumanimineen.
  • Orvo-Onnenkäpälä - POKE
  • Otra-Onnenpoika - OSSI
  • Otso-Onnentassu - JYSY
  • Okra-Onnenkäpy - RIITU
  • Oona-Onnenapila - ROIHU
  • Opri-Onnentyttö - ELLI

Kaikki pennut Joenpenkan O-kuusikosta saivat parhaat mahdolliset, mukavat, innostuneet, rakastavat ja huolehtivat perheet ja kodit. Kysyntää oli ihan kiitettävästi, eivätkä kaikki kinnostuneet valitettavasti saaneet meiltä pentua. Kolme pennuista Roihu, Ossi ja Poke jäivät tänne pohjoiseen. Roihu ja Poke asuvat Kiimingissä ja Ossi Kempeleessä. Jysy muutti Kiuruvedelle, Riitu Kuopioon ja Elli Jyväskylään.

Musu ja Riitu olivat meillä pisimpään, kun Musu vietti meillä vielä kolme ylimääräistä viikkoa ja Riitu sai viettää laatuaikaa kahdestaan emänsä kanssa. Pentuaikojen jälkeen ollaan keritty rehvatakin muutaman kerran pentukotona eri kokoonpanoissa. Roihun, Ossin ja Poken kanssa treenattiin hieman näyttelyjuttuja ja kolmikolle tehtiin myös pienet verijäljet. Riitu poikkesi meillä ja Ossikin tuli meille siskoa tapaamaan.

Pennut ovat ehtineet jo vaikka mitä! Innokkaat omistajat ovat treenanneet pentujen kanssa koirakoulussa, näyttelyharjoituksissa, pennuille on tehty verijälkiä ja osa on päässyt jo metsällekin ihan oikeisiin hommiin. Ja lupaavia uutisia on sieltäkin tullut. Roihun, Ossin ja Poken kanssa pyörähdettiin Siikajoen pentunäyttelyssä ja kolmikolla meni tosi hienosti. Joenpenkan ryhmään on saatu tosi mukavia kuvia, videoita ja tarinoita pennuista ja omistajilta on tullut mukavia terveisiä pennuista.

Valokuvaamo Skopixin Seppo Kolehmainen sai aikaan upean yhteiskuvan villistä Joenpenkan Onnenkuusikosta. Kuvassa vasemmalta: Riitu, Elli, Roihu, Ossi, Poke ja Jysy. Kuusikko söpöilee myös Skopixin uusien toimitilojen seinällä. Käykääpä kurkkaamassa Skopixin facebooksivuilla!
TallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallenna

Avainsanat: O-pentue