Joulu on ohi......

Share |

Torstai 27.12.2012 klo 17:14 - Marja J


Joulu on taas ohi! Vuosi vuodelta tuntuu, että joulua edeltävä aika onkin sitä parasta joulua - valmistautuminen, hössötys, höpötys, muistamiset, hyvät naposteltavat, leipominen ja herkkujen haaliminen....

Omiin jouluperinteisiin kuului tänä vuonna niin kuin monena vuonna tätä ennen "Kauneimmat joululaulut" täpötäydessä Oulun Tuomiokirkossa yhdessä Liisa-ystävän kanssa. Kävimme myös Emman ja Elmerin emännän Pauliinan kanssa OSAO:n Muhoksen yksikön Koivikon Joulu -tapahtumassa, missä oli kaikenlaista mukavaa: lampaiden rapsuttelua, rekiajelua, myyjäiset ja saimme joulupukin ja muorin tarjoamat lämpimät glögit pipareineen. Tapasimme myös tallissa Aatun emännän Tiian, joka opiskelee Koivikossa ja oli tapahtumassa myös mukana.

Olemme kokoontuneet epämääräisillä ja vaihtelevilla porukoilla aina joulun alla Haurukylän Rytikankaalle, jossa on hirviseurueen Rytikota. Metsänväelle on viety syötävää ja linnuille laitettu lyhteet. Olen ollut kovassa flunssassa koko joulukuun Hailuodon ajokokeista lähtien, joten metsänväen pikkujoulut siirrettiin nyt suosiolla lämpimään paikkaan. Meidän pihamökki muutettiin nyt joulumökiksi, kamiinassa paloi tuli, putkiradiosta kuuluivat joululaulut ja tarjolla oli pikkusyötävää ja lämmintä juotavaa. Mukana olivat Pauliina ja Kari Haurukylältä sekä Heidi, Mika ja Hertta Tupoksesta. Hertalla oli juoksu, joten tyttö sai olla ainoana koirana mukana.

Joulun aika meni sisällä tuhistessa. Flunssa alkoi onneksi jo helpottaa, mutta pakkaset paukkuivat, eivätkä koiratkaan oikein tarenneet ulkoilla pitkiä aikoja. Uusi vauhtihirmumenopeli, sininen potkurikin on vielä testaamatta, mutta eiköhän me päästä koirien kanssa sillä vielä huristelemaan.

Tässä vielä kuvakooste I-ipanoiden ensimmäisestä joulusta - mukana myös Emma-mamma

jouluanimaatio_2012.gif

Avainsanat: I-pentue


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini