Noran ja Nellin nimipäivät

Share |

Torstai 12.7.2012 klo 10.43 - Marja J


Eilen meillä oli pienimuotoinen sukutapaaminen, kun ensin aamupäivällä kotimatkalla Kannukseen piipahtivat Pyryn ja Lilin tyttö Roosa (Koivukujan Roosa) Lili-emänsä ja kotiväkensä kanssa. Ja illalla kävivät Nelli (Joenpenkan Eloisa-Ella) sekä Riikka-emäntä nuorison kanssa menomatkalla etelän suuntaan. Noran ja Nellin yhteisillä nimipäiväkahveilla vieraili myös Emmanpoika Elmeri (Joenpenkan Iskevä-Ippo) kotiväkensä kanssa.

roosa_ja_lili_11.7_29.jpg

Olipa mukava tavata Roosaa ja Liliä! Koivukujan väki oli reissullaan käynyt tapaamassa myös Lilin ja Pyryn tyttöjä Kerttua Torniossa ja Pipsaa Oulussa. Roosasta on kasvanut reipas tyttö, jossa on kyllä paljon Pyry-isän näköä, turkki on helppohoitoinen ja niukka. Roosa on käynyt jo muutamassa näyttelyssäkin ja tuloksena kummastakin tuomarin arviona ERI eli erinomainen.

nelli_ja_elmeri_11.7_15.jpg

Illalla sitten pentukotonaan piipahtivat Nelli sekä Emmanpoika Elmeri. Nelli olisi varmaan viihtynyt meillä taas pitempäänkin, mutta Nellin sakki oli aamulla lähtenyt Ivalosta ja jatkoi kesälomareissuaan etelän suuntaan. Nelli sai tutustua siskonpoika Elmeriin ja kylläpä Elmeri kiinnostikin Nelliä kovasti. Tuntuu, että Elmeri on taas kasvanut kovasti, vaikka vasta viime viikon torstainahan tavattiin viimeksi mäykkyjen jälkitreeneissä.

 

Avainsanat: Pyry, Joenpenkan Aito-Artturin jälkeläisiä