Kira ja Ani - huhtikuun tytöt ja muita kevätuutisia

Share |

Tiistai 5.4.2011 klo 13:21 - Marja J


kira_ja_ani.jpg

Tässä PSMKK:n kalenterin huhtikuun tytöt Kira (Rowanberrie's Keep Up) sekä Ani (Joenpenkan Anni-Ainokainen) emäntänsä Kastehelmen kuvaamana viime vuoden huhtikuussa. Tytöt poseeraavat niin terhakkaan ryhdikkäinä kevätauringossa. Molemmilla on ihastuttavat ja persoonaliset Kanan pannat KanaShopista.

On tässä kevättä odotettukin ja nyt näyttää jo hyvältä! Viimeiset lumet tulivat alas talon katolta eilen. Nyt odotellaan, että jää sulaa räystään alta laatoitukselta ja saan kuskattua sinne puutarhakalusteet. Vaikuttaa siltä, että pihakin kuivaa melko äkkiä, sillä talven aikana etummaisen koirapihan lumet on kuskattu joenpenkkaan.

Nora mönkii pihassa upottavilla hangilla säässä kuin säässä, mutta pojat eivät oikein tykkää märästä. Varsinkaan Pyryä ei tahdo saada vetiselle pihalle ja lätäkköpaikat pitää koittaa kiertää. Kaikki kolme makoilevat mieluusti portaalla tai eteisessä koirien petillä kevätauringon lämmössä.

Starttasin eilen ensimmäisen kerran Pyryn kanssa vauhtiin uudella Kickbikella. Hankin potkupyörän eteen myös Sveitsin mallin ohjurin, joka ohjaa vetohihnan pois etupyörän tieltä. Pitää tuon uuden kulkupelin kanssa vielä harjoitella, mutta potkujalan vaihto alkaa jo sujua hyvin vauhdissa. Eilen vauhti oli alussa niin kova, että aivan meinasi hirvittää! Pyry on tottunut vauhtiin talvella potkurin kanssa ja päästelee pyörätiellä aluksi aivan täysillä. Onneksi potkupyörässä on hyvät käsijarrut! Pyryllä on myös uudet rintavalle koiralle sopivat  lyhyet Zero-valjaat, jotka tuntuvat istuvan oikein hyvin.

Miron kanssa olen käynyt myös potkuttelemassa talvella ja pitää koettaa lenkitystä potkupyörällä myös Noran kanssa. Minulla on häikkää polvissa ja toisessa lonkassa, joten lenkittäminen hoituu näin paljon keveämmin ja sujuvammin, eikä rasita niin paljon kuin kävely.

Kevään kunniaksi sivuille vaihdettiin keväinen yläpalkkikuva!

Avainsanat: Ani, Joenpenkan Anni-Ainokainen


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini