Onnea E-pennuille!

Share |

Tiistai 23.3.2010 - Marja J


Lämpimät onnentoivotukset kaikille E-pennuille 1-vuotissyntymäpäivänä!

Joenpenkalle syntyi 23. maaliskuuta vuosi sitten karkkariviisikko tytöt Ehtoisa-Emma, Eloisa-Ella sekä pojat Etevä-Eeti, Ehtivä-Elmo ja Empivä-Emppu. Pentujen emä on Nora (FIN KVA-L Rowanberrie´s Feenix) ja isä Günther (FIN KVA-A Krogvikens Castor), joten toiveena oli, että pennuista tulisi reippaita ja riistaverisiä. Kaikki pennut löysivät sopivat harrastavat ja aktiiviset kodit ja ovat päässeet jo pienestä pitäen tutustumaan erilaisiin mäyräkoiramaisiin puuhiin.

Jo vajaan vuoden ikäisinä Limingan Emmalle ja Saarijärven Eetille on saatu jäniskaatoja ja Eeti on kiinnostunut myös supeista sekä ketuista. Myös muut pennut: Ivalon Nelli, Oulun Emppu sekä Alajärven Elmo ovat osoittaneet ajotaipumuksia tai muuten kiinnostusta riistalle. Muutaman kerran olemme olleet porukalla Emman ja Empun kanssa Haukkukeitaalla LUT-harjoituksissa. Ovatpa Emma, Nelli sekä Elmo jo pyörähtäneet myös näyttelykehässä. Myös trimmauskurssilla oltiin porukalla, kun Nellin ja Emman emännät sekä Empun isäntä olivat koiriensa kanssa mukana.

Vaikuttaa vahvasti siltä, että tämä pentuviisikko on löytänyt oman paikkansa perheissä ja arjen elämässä sekä tietenkin omistajiensa sydämissä!

e-pennut_2009_pieni.jpg

Nora-mamma sekä Joenpenkan väki onnittelevat E-pentuja ja toivottavat onnellista ja tapahtumarikasta elämää jatkossakin!

Tässä vielä pentukuvia ihasteltavaksi!

Ps. seuraavassa Pohjois-Suomen Mäyräkoirakerhon lehdessä Tuubissa on juttua Emmasta, Nellistä ja Empusta! :) Uusi kuviakin laittelen sivuille, kunhan kerkiän.....

Avainsanat: E-pentue