Aksun kuulumisia

Share |

Maanantai 18.8.2008 klo 19:28 - Marja J


Aksu joka aikaisemmin tunnettiin nimellä Ansu, muutti uuteen kotiinsa Jyväskylään 5.8. Sain terveisiä ja kuvia Aksun emännältä ja alku uudessa perheessä kuuluu menneen tosi hyvin, eikä poika ei ole onneksi ikävöinyt vanhaan kotiinsa. Nyt perhe ja Aksu opettelevan toistensa tapoja ja yhteiselon rytmiä.

Aksu on jo käynyt perheen mökillä Kangasniemellä, missä se saa olla vapaana. Aksun Hannele-emäntä kirjoitti pojan ensimmäisistä mökkireissuista seuravaa:

"Tutkimista riitti moneksi päiväksi. Kesälampaat olivat suuri ihmetys ja kielloista huolimatta Aksu pujahti aitaukseen. Eipä olisi kannattanut – äitilammas antoi Aksulle lähdön sieltä. Luonto opettaa! Onneksi ei käynyt kuinkaan – ehkä vähän tuli henkisiä hiertymiä.

Annoin Aksulle mökillä ensimmäisen luun. Kävimme tiiviin keskustelun aiheesta - saako luusta murista. Katsotaan pitääkö sopimus.

Viime viikonloppuna olimme taas mökillä ja kävimme etsimässä mustikoita. Vähän jännitti näemmekö koiraa sen jälkeen kun nousimme veneestä ja päästimme sen vapaaksi. Aivan uskomatonta – Aksu kulki koko ajan näköetäisyydellä ja oli veneellä ensimmäisenä kun oltiin lähdössä takaisin.

Ihan kun oltaisi tehty se retki monta kertaa."


Joenpenkan väki toivottaa Aksulle ja kotiväelle kaikkea hyvää ja paljon mukavia yhteisiä hetkiä jatkossakin!

AKSU08.08.2008.jpg

Aksu terhakkana pelastusliivissän.

AKSU5.jpg

Aksu - uitettu koira!

Avainsanat: Joenpenkan Armas-Anselmi, Ansu, Aksu


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini