Olipas koirantäyteinen viime viikko

Share |

Maanantai 3.10.2011 klo 13.23 - Marja J


Olipas meillä tassujen sutinaa viime viikolla! Sunnuntaina viikko sitten pihassa piipahti Pyryn tyttö Martta, joka oli palailemassa kotiväkensä kanssa onnistuneelta LUME-koereissulta Huittisista Rovaniemelle. Martastahan on tullut tämän kesän aikana minimikoemäärällä ja huippupistein FI KVA-L ja nyt on yksi hyväksytty LUME-tuloskin.

emma_27.9.2011_1.jpg

Tiistaina Emma kävi ilahduttamassa Pauliina ja Karin kanssa. Emma oli just trimmattu ja viihtyi taas meillä kuin kotonaan. Emma löysi heti meidän koirien mielipaikan ja asettui sohvaan parhaalle paikalle pötköttämään.

Emman uusimmat kuvat

ani_kira_ja_sinna__27.9.2011_1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tiistaina pentukotiinsa tuli Käymään Ani sekä "siskot" Kira ja Sinna. Myös tämä kolmikko oli heti kuin kotonaan ja löysi hyvät tähystyspaikat keittiön sohvalta. Kira ja Sinna kerkesivät siinä meidän emäntien kahvin juonnin aikana ottaa pikku nokosetkin, mutta Ani jaksoi olla vauhdissa. Tiistaina meillä oli aivan kamala myrskypäivä, joten tytöt eivät päässet juoksemaan ja nuuskuttelemaan koirapihaan, mutta toisella kertaa sitten!

Kuvia tiistailta ihanista tytöistä.

Illalla piipahdimme Hannun kanssa vielä Haurukylällä Pauliinalla ja Karilla, jonne Nelli oli tullut yökylään Riikan kanssa paluumatkalla etelän ajokokeista. Nellillä ja Riikalla oli ollut pitkä reissu - kahdet MÄAJ-kokeet Nellillä ja Riikalla palkintotuomariharjoittelu. Nellillä on ollut ajokokeissa huonoa tuuria, kun törmäsi ekassa kokeessa hirvien makuuksella ja jäi jalkoihinkin. Seuraavassakin kokeessa Nelli oli törmännyt hirviin ja ajohomma ei sitten ollut enää onnistunutkaan.

Nelli niinkuin muutkin ajavat E-pennut ovat kehittyneet kovasti viime vuoden aikana - haku on parantunut, ajoajat pidentyneet ja hukatkin selviävät jo paremmin. Kyllä niin pojille kuin tytöillekin vielä tulee onnistuneita koereissuja!

Loppuviikko meni iloisten koirauutisten merkeissä! Jo maanantaina korviini oli tullut huhu, että Elmo olisi ajanut hienosti MÄAJ1-tuloksen. Ja niin hienostihan siinä oli käynyt! Ville kertoi myös, että Elmolle oli saatu eka jäniskaato ja viime lauantaina Elmon ajosta oli ammuttu ensimmäinen metsäkauris!

Elmon jahtikuvat

Viikonloppu oli vauhdikas myös Emman perheessä. Lauantaina Emma oli jäljittänyt Karin hirviporukalle haavakkohirven ja sunnuntaina Pauliina oli ampunut Emman ajosta ensimmäisen rusakon.

Emman uusia jahti- ja jäljestyskuvia

Tällä viikolla jatketaan koiraharrastusten parissa - olisi lehden tekoa ja lauantaina emännöinti MÄAJ-kokeissa, kun kisaillaan Lapin ja Pohjois-Pohjanmaan mäyräkoirien piirimestaruuskokeissa Kempeleen Juurussuolla.