Emman vauhdikas viikonloppu - LUT-harkat ja MEJÄ-kokeet

Share |

Maanantai 2.8.2010 klo 12.45 - Marja J


Emmalla oli vauhdikas ja harrastusten täyttämä viikonloppu. Lauantaina olimme seuraamassa Emman LUT-harjoituksia Oulun Haukkukeitaalla. Kari oli Emman ohjaajana. Emma sujahti salamana ahdinkoputkesta ja hakupesän edessä kajahti kuuluva ilmoitushaukku. Kettu päästettiin luolastoon ja se asettui oikeaan päätepesään. Emma säntäsi kohta perään, mutta eksyi ensin vasemmalle haukahtelemaan. Emma palasi kuitenkin pian ketun perään ja kouluttaja laittoi luukun heti kiinni, kun Emma säntäsi aivan ketun tuntumaan. Tästäpä on mukava Emman jatkaa ensimmäisiin LUT-kokeisiinsa 13.8.

Sunnuntaina Emma osallistui Oulun Seudun Noutajakoirayhdistyksen MEJÄ-kokeeseen Hailuodossa. Pauliina oli tekemässä lauantaina jälkiä ja kokeessa Emman ohjaajana toimi Kari. Maastot olivat kuulemma mukavan helpot Pyhännän vaikeakulkuisten jälkimaastojen rinnalla, eikä sääskiäkään ollut kiusaksi asti. Koepaikalla oli kuitenkin runsaasti monenlaista riistaa, ja maalinnut sekoittivatkin Emman muuten niin hienosti menneen kokeen. 

Nollatuloksesta huolimatta kisasta jäi erittäin hyvä mieli, sillä tuomari oli kannustavasti kehunut nuorta ja innokasta Emmaa ikäisekseen aivan loistavaksi jäljestäjäksi, josta kokemuksen myötä tulee vielä hyvä jälkikoira.

Lämpimät kiitokset taas Pauliinalle ja Karille aktiivisuudesta!

Emman MEJÄ-koepöytäkirjat 

Avainsanat: LUT, MEJÄ, Emma, Joenpenkan Ehtoisa-Emma